28 Ιαν 2016

«Συνοχή» Βασισμένο στο “Coherence” του James Byrkit (Trailer - Εικόνες)


Από 25 Ιανουαρίου έως 15 Μαρτίου 2016

Ψυχολογικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας βασισμένο στην ταινία “Coherence” του James Ward Byrkit. 

Τουνγκούσκα, Σιβηρία, 1908.....
Οι κάτοικοι των κοντινών περιοχών αντικρίζουν μια γαλάζια στήλη φωτός να διασχίζει τον ουρανό. Λίγα λεπτά αργότερα σημειώνεται τεράστια λάμψη και εκκωφαντικός κρότος. Το ωστικό κύμα σπάει παράθυρα σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων, ενώ 1000 τ. Χλμ δάσους ισοπεδώνονται. Ως πιθανότερη αιτία φέρεται η έκρηξη κομήτη στην ατμόσφαιρα της Γης. 


Φινλανδία, 1923. Το πέρασμα του κομήτη αρχίζει να επηρεάζει και τους ανθρώπους. Οι εφημερίδες καταγράφουν τη μαρτύρια μιας γυναίκας η οποία καλεί την αστυνομία επειδή ένας άγνωστος άνδρας βρίσκεται στο σπίτι της. Η αστυνομία πηγαίνει και επιβεβαιώνει ότι ο άντρας αυτός είναι ο σύζυγός της. Εκείνη το αρνείται λέγοντας ότι σκότωσε τον σύζυγό της το προηγούμενο βράδυ. 


Αμερική, 2016. Τη βραδιά που ο κομήτης Μίλερ περνάει σε κοντινή απόσταση από τη Γη, μια παρέα οκτώ φίλων ετοιμάζεται για δείπνο. Μια ξαφνική συσκότιση τους αναγκάζει να αναζητήσουν βοήθεια στο μοναδικό σπίτι στο βάθος που φαίνεται να έχει φως. Η χωροχρονική πραγματικότητα διαταράσσεται, μυστικά αποκαλύπτονται και κανείς που έρχεται σε επαφή με το απέναντι σπίτι δεν επιστρέφει ποτέ ο ίδιος. 


Επί Σκηνής: 

Ηλίας Παρασκευόπουλος, Χριστίνα Αππανα, Ανδρέας Αριστοτέλους, Εύη Καρρά, Δημήτρης Μηλιώτης, Ζωή Κατσαμάνη, Μιχάλης Φραγκιαδάκης, Κατερίνα Πρωτονοτάριου.


Συντελεστές

Σκηνικά-Κοστούμια: Δανάη Λύτρα 

Σχεδιασμός Φώτων: Λάμπρος Παπούλιας

Μουσική: Ασημάκης Ρέππας 

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Δράκος-Χριστίνα Αππανα

Θεατρική μεταφορά: Χριστινά Αππανα
Παραστάσεις: Δευτέρα & Τρίτη στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 12 €

Φοιτητικό, άνεργοι και ΑΜΕΑ: 8 € (με επίδειξη κάρτας)ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ

Κασομούλη 30 (μετρό Ν. Κόσμος)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9011677 

Online ticketing: www.pktheater.gr 

 
 


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο