10 Δεκ 2015

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ! Τι είπε και τι αποκάλυψε για τον γιο του Στέφανο


Στον έναν από τους δυο τους γιους και συγκριμένα στον Στέφανο αναφέρθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Βούρος καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια». 

«Θυμάμαι πως όταν φέραμε στον κόσμο τον Στέφανο...
, μία εφημερίδα έγραφε πως “ο Βούρος έφερε στον κόσμο ένα τερατόμορφο πλάσμα.

Πήρα λοιπόν τον Στέφανο και τον πήγα στα γραφεία της συγκεκριμένης εφημερίδας. Ο Στέφανος ήταν ένα κουκλί, ένας ξανθός άγγελος. Τον πήρα από το χέρι λοιπόν, βρήκα αυτούς που έγραψαν το δημοσίευμα και τους είπα “αυτό είναι το τερατόμορφο πλάσμα που λέγατε”. 

Toν φωτογράφισαν λοιπόν και μετά έγραψαν στην ίδια εφημερίδα ένα μεγάλο άρθρο, με καλά λόγια» είπε ο ηθοποιός. «Έκανα όλα αυτά τα πράγματα που θα έκανε ο κάθε πατέρας προκειμένου να σπουδάσει το παιδί του, αλλά από εκεί και πέρα δεν χρειάστηκε να χτυπήσω καμία πόρτα, ούτε και να πάρω κανένα τηλέφωνο. 

Το ποσοστό αναπηρίας που έχει ο Στέφανος, θα μπορούσε να του δώσει την δυνατότητα να προσληφθεί στο δημόσιο, να έχει αυτοκίνητο χωρίς δασμούς και πολλά άλλα. Ο Στέφανος όμως ποτέ δεν μπήκε σ’ αυτή τη διαδικασία. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος επί ίσοις όροις κινείται ως ενεργό ισότιμο κύτταρο αυτής της κοινωνίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο