22 Δεκ 2015

Να γιατί το 2016 προβλέπεται ότι θα είναι καλή χρονιά για όλους!


Η νέα χρονιά είναι πλέον προ των πυλών και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να σχεδιάσουν τα μελλοντικά τους σχέδια.

Αν και πολλοί δεν..... πιστεύουν στα ζώδια, μερικές φορές οι αστρολογικές προβλέψεις είναι τόσο εύστοχες, που μπορεί να μας εκπλήξουν.

Είτε πιστεύετε είτε δεν πιστεύετε στα ζώδια, οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις μπορούν να σας βοηθήσουν είτε να σχεδιάσετε την χρονιά σας πιο προσεχτικά και μεθοδικά ή να περάσετε καλά, αντιμετωπίζοντας τα ως ένα απλό παιχνίδι σκέψης.Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Είναι στην φύση σας να είστε ευαίσθητοι και δημιουργικοί, αλλά καμιά φορά ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά σας μπορεί να σας κουράσουν και να σας κάνουν να θέλετε να παραμένετε αδρανείς.

Όταν νιώθετε αγχωμένοι, να θυμάστε, ότι η ευαισθησία σας είναι αυτή που σας βοηθάει να δείτε την πραγματικότητα ως έχει και η δημιουργικότητα είναι το μεγαλύτερο σας πλεονέκτημα για να βρείτε κάποια λύση, ίσως και αντισυμβατική, σε όλα όσα σας απασχολούν.

Φέτος, ο ξεχωριστός και μοναδικός τρόπος σκέψης σας είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Μπορεί να σας ανοίξει πόρτες και να σας οδηγήσει σε μονοπάτια, που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πιο πριν. Αποδεχτείτε αυτή την αλλαγή και να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας. Το 2016 είναι μια από τις καλύτερες χρονιές σας.Υδροχόος (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Οι υδροχόοι είναι γνωστοί για την πνευματικότητα και το αναλυτικό τους μυαλό. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που όλοι τρέχουν σε αυτούς, όταν χρειάζονται συμβουλές.

Προσοχή, όμως, καθώς αυτό ακριβώς το αναλυτικό σας πνεύμα μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ και να σας καταστήσει αργοκίνητους και να σας δημιουργήσει την αίσθηση να βλέπετε τα πράγματα πιο σοβαρά από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Η χρονιά που έρχεται είναι μεταβατική περίοδος για εσάς με πολλές αλλαγές. Θα βρείτε λύση όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν και η ζωή σας θα αποκτήσει ξανά την σταθερότητα και την ηρεμία, που τόσο επιθυμείτε. Επιτέλους, θα βρίσκεστε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή, για να μπορέσετε να επιτύχετε όλα όσα έχετε βάλει στόχο.
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)

Είστε απόλυτα αφοσιωμένοι και θέλετε να κάνετε όλους σας τους αγαπημένους ευτυχισμένους. Καμιά φορά, όμως, δυσκολεύεστε να χειριστείτε τις σχέσεις αυτές, επειδή σας είναι δύσκολο να παραχωρήσετε τον έλεγχο και να αφήσετε τους αγαπημένους σας να πάρουν δικές τους αποφάσεις για την ζωή τους.

Μην ξεχνάτε, όμως, ότι καμιά φορά πρέπει να δίνετε χώρο στους άλλους και να εμπιστεύεστε τις επιλογές τους. Έτσι, τους δείχνετε την υποστήριξή σας.

Φέτος, ακριβώς λόγω του μεγάλου σας ενδιαφέροντος θα επανενωθείτε με κάποιον πολύ σημαντικό για εσάς. Μπορεί να μην είναι απαραίτητα κάποιος άλλος άνθρωπος. Μπορεί να είναι η επανένωση με τον ίδιο τον εαυτό σας. Επιτέλους, αιγόκεροι, φέτος είναι η χρονιά, οπότε απολαύστε την με όλη σας την καρδιά.
Τοξότης (22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Πάντα ήσασταν πολυμήχανοι, αλλά τελευταία νιώθετε, ότι μπορεί να έχετε ξεπεράσει τα όριά σας και αναρωτιέστε πως πρέπει να χειριστείτε τα διάφορα μέτωπα, που έχετε ανοίξει τα τελευταία χρόνια.

Μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά. Είναι σημαντικό να θυμάστε όλα όσα περάσατε τα τελευταία χρόνια, ώστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

Φέτος, θα σας ζητηθεί να αναδείξετε την εσωτερική σας δύναμη, για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις. Είστε δυνατοί και έξυπνοι, ακόμα και αν το ξεχνάτε καμιά φορά. Το 2016 είναι η χρονιά που θα εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και θα μπορέσετε να κάνετε την διαφορά.
Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου)

Είστε παθιασμένοι και ακολουθείτε πάντα τις επιθυμίες, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Καμιά φορά, όμως, αυτές οι επιθυμίες σας σας εμποδίζουν να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα ως έχει.

Κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς προσπαθήστε να λαμβάνετε υπόψιν πως οι πράξεις επηρεάζουν τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Φέτος, θα αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας και τα λάθη του παρελθόντος. Η χρονιά αυτή αποτελεί για εσάς χρονιά αφύπνισης και σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.
Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)

Τα πράγματα και οι καταστάσεις αλλάζουν με ταχύτητα φωτός για εσάς. Οπότε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να μην χάσετε την ψυχραιμία σας.

Η χρονιά που έρχεται σας επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, οπότε πάρτε τον χρόνο σας για να πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση. Μην βιάζεστε.

Όσο τρομακτικές και αν σας φαίνονται οι αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στην ζωή σας, να είστε σίγουροι, ότι στο τέλος θα καταλάβετε πως έγιναν για καλό. Οι αλλαγές φέρνουν μαζί τους νέες εμπειρίες και νέες γνώσεις, κάνοντας το 2016 μια χρονιά που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!
Παρθένος (23 Αυγούστου- 21 Σεπτεμβρίου)

Είστε οι άνθρωποι που δεν σταματούν ποτέ να ανησυχούν και δεν εφησυχάζουν. Νιώθετε την ανάγκη να αγχώνεστε συνέχεια και για όλα, καθώς θεωρείται, ότι δεν βάλετε εσείς τα πράγματα σε μια σειρά δεν θα το κάνει κανένας άλλος.

Πρέπει να καταλάβετε, όμως, ότι υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε και απλά να τα αφήσετε να εξελιχθούν μόνα τους.

Φέτος, είναι η χρονιά που θα αφήσετε πίσω σας, ότι σας βαραίνει. Αφήνοντας το παρελθόν να φύγει, απελευθερώνετε τον εαυτό σας. Η φετινή χρονιά είναι χρονιά ξεκαθαρίσματος για εσάς.
Λέων (23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου)

Σας ενδιαφέρει να περιβάλλεστε από την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αλλά καθώς περνάει η χρονιά θα συνειδητοποιήσετε, ότι κάτι σας λείπει.

Δώστε προσοχή σε αυτό που σας λείπει, γιατί είναι το κομμάτι που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι. Ίσως πρόκειται για έναν συγγενή ή φίλο που έχετε καιρό να δείτε ή ίσως πρόκειται για κάτι όχι τόσο απτό.

Το 2016 προετοιμαστείτε για καινούργιες περιπέτειες. Ό,τι και να είναι αυτό που σας λείπει, είτε μια επαγγελματική ευκαιρία είτε ένας μεγάλος έρωτας, θα το βρείτε και θα νιώσετε ολοκληρωμένοι.
Καρκίνος (21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)

Για εσάς το 2015 πέρασε σαν νερό και καμιά φορά αναρωτιέστε, αν χάσατε κανένα κομμάτι.

Να θυμάστε, ότι πρέπει να ζείτε το παρόν και να το εκτιμάτε. Μην πιέζετε καταστάσεις. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και να έρθουν σε εσάς.

Φέτος, για εσάς είναι μια καλή χρονιά, αφού πολλά από αυτά που σας απασχολούν θα τακτοποιηθούν. Οι άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος θα αποτελούν μια μακρινή ανάμνηση. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε καλά!
Δίδυμος (21 Μαΐου 20 Ιουνίου)

Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας είναι, ότι είστε πάντα αυτός που του τηλεφωνούν οι φίλοι του, όταν έχουν πρόβλημα και χρειάζονται συμπαράσταση.

Προσέξτε, όμως, μην αφήσετε τα προβλήματα των άλλων να επισκιάσουν τις δικές σας ανάγκες.

Φέτος, είναι η χρονιά που θα πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Για εσάς είναι μια χρονιά αυτο-ανακάλυψης και ωρίμανσης.
Ταύρος (20 Απριλίου- 20 Μαΐου)

Είστε σταθεροί στις απόψεις, στο τι σας αρέσει και τι όχι. Επίσης, σας αρέσει να εκφράζετε στους άλλους τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Φέτος, θα ανοίξετε καινούργια κεφάλαια στην ζωή σας και θα ανακαλύψετε τον εαυτό και τους γύρω σας.

Αναζητάτε την αλλαγή και το 2016 θα σας την προσφέρει απλόχερα. Ακολουθήστε το ενστικτό σας και βάλτε ως προτεραιότητα τον εαυτό σας. Η φετινή χρονιά θα χαρακτηρίζεται από ισορροπία και συναίσθημα.
Κριός (21 Μαρτίου- 19 Απριλίου)

Προσπαθείτε πάντα να είστε αρχηγοί και να έρχεστε πρώτοι σε όλα. Η στάση σας, όμως, αυτή κατά καιρούς μπορεί να σας αποξενώνει από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Το 2016 πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με το τι λέτε και πως το λέτε.

Φέτος, η σχέση σας θα δυναμώσει και η ζωή σας θα βελτιωθεί με τρόπους που δεν είχατε καν φανταστεί. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και δεν θα βγείτε χαμένοι!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο