15 Νοε 2015

Ακυρώθηκε η συναυλία των U2 στο Παρίσι


Οι U2, το γνωστό ιρλανδικό συγκρότημα, ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν την συναυλία που θα έδιναν σήμερα στο Παρίσι, η οποία θα αναμεταδιδόταν απευθείας στο ....HBO.

"Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που ισχύει στη Γαλλία, η συναυλία των U2 στο Παρίσι που προβλεπόταν για σήμερα 14 Νοεμβρίου δεν θα γίνει", αναφέρεται σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος www.U2.com.

Το συγκρότημα αναβάλει τη συναυλία για μια πιο κατάλληλη στιγμή, προστίθεται στην ανακοίνωση, στην οποία οι U2 δηλώνουν επίσης συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο Παρίσι και "από τις απώλειες ανθρωπίνων ζωών στην συναυλία (του αμερικανικού συγκροτήματος) των Eagles of Death Metal".

Λίγο νωρίτερα σήμερα συγγενείς του συγκροτήματος αυτού από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ δήλωσαν ότι τα μέλη του, τα οποία εμφανιζόντουσαν χθες στο Μπατακλάν, στο οποίο σημειώθηκε η μία από τις επιθέσεις που συγκλόνισαν την γαλλική πρωτεύουσα, είναι σώα και αβλαβή.

Η σύζυγος του ντράμερ Τζούλιαν Ντόριο δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post ότι ο σύζυγός της της τηλεφώνησε για να της πει ότι την "αγαπάει και ότι είναι καλά" και ότι "όλοι στην σκηνή κατάφεραν να γλιτώσουν".

Ωστόσο η μητέρα του ντράμερ, η Μαριλού Ντόριο, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι ο γιος της και τα μέλη του συγκροτήματος κατάφεραν να γλιτώσουν, αλλά πρόσθεσε ότι ορισμένα μέλη της ομάδας τους δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο