7 Φεβ 2015

Ο Μίνως Θεοχάρης μιλάει πρώτη φορά για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί

Όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Μίνως Θεοχάρης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «YOU» και σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε για.... όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνον.

Αναφορικά με το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του, σε σχέση με ένα χρόνο πριν, ο ηθοποιός δήλωσε «Αρκετά αν και γνωρίζω πως θα αλλάξει ξανά στο μέλλον. Απολαμβάνω κάθε περίοδο που διανύω και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως η τρέχουσα, με αρχή τον προηγούμενο Φεβρουάριο είναι μία από τις πιο έντονες».

Μιλώντας για το «Κάτω Παρτάλι», αποκάλυψε αν τον φοβίζει ο ρόλος του gay που υποδύεται, τονίζοντας «Φοβάμαι τους ημιμαθείς ανθρώπους όχι τους ρόλους».

Ακόμα, ο ίδιος εξομολογήθηκε αν θεωρεί το πλούσιο βιογραφικό που διαθέτει στα 32 του χρόνια ευχή ή περισσότερο κατάρα. «Τίποτα από τα δύο. Είναι η διαδρομή μου. Εγώ ο ίδιος. Οι επιλογές μου και μια σειρά από τα "θέλω" μου. Προσωπικά αισθάνομαι μόνο περήφανος γι’ αυτό», σημείωσε με ειλικρίνεια.

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε αν έχει βιώσει ποτέ τον ρατσισμό, αλλά το πώς αντέδρασε, λέγοντας «Έχω δεχτεί ρατσισμό και προσπάθησα να μη γίνω ρατσιστής με τους ρατσιστές αλλά να τους αντιμετωπίσω με κατανόηση και συγκαταβατικότητα κρατώντας πάντα την απόσταση που με προφυλάσσει από αυτή την αισθητική και φιλοσοφία».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο