Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

12 Φεβ 2015

Πολυνησία: Μυστηριώδη αγάλματα απεικονίζουν εξωγήινη φυλή;

Η Temehea Tuhua βρίσκεται στη Nicu Hiva, είναι ένα από τα ποίο μεγαλύτερα νησιά της Marquesas στη Γαλλική Πολυνησία.... Το πανέμορφο αυτό νησί είναι ένα ιδιαίτερο μέρος στο οποίο υπάρχουν μερικά από τα πιο παράξενα αγάλματα στον κόσμο, τα οποία φαίνεται να αποτελούν όντα από άλλους κόσμους. Τι είναι πραγματικά;

Υπάρχουν περίπου 2.000 άτομα που ζουν στο νησί, όπου υπάρχει κοινωνική εργασία σε σχολικό σύστημα, γεωργία, αλιεία, κτηνοτροφία, μητρική βιοτεχνία και τον τουρισμό, αλλά λίγοι ξέρουν για αυτά τα αγάλματα.


Με την πρώτη ματιά φαίνονται να είναι «τεράστια τα αγάλματα» και με μια πιο προσεκτική εξέταση αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως μεγάλα μάτια, μεγάλα επίμηκες κεφάλια και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά που μας φαίνονται παράξενα και μας κάνει να αναρωτιόμαστε: για ποίο λόγο ενέπνευσε τον καλλιτέχνη να σχεδιάσει χαρακτηριστικά μη-ανθρωποειδών;Σύμφωνα με …κάποιους ερευνητές, τα αγάλματα αυτά μπορεί να αντιπροσωπεύουν μια …εξωγήινη φυλή!


Ίσως δεν είναι τυχαίο που βρίσκουμε αυτά τα αγάλματα στη Temehea tohua. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι τα αγάλματα που βρίσκονται σε αυτό το όμορφο νησί δεν μοιάζουν με κανένα πολιτισμό γνωστό σε εμάς.
Πηγή: anekshghta-fainomena.blogspot.gr

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο