23 Απρ 2014

Ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς σοκάρει: «Έπλενα πτώματα σε νεκροτομείο για να ζήσω…»

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός! Εξομολογήθηκε πως δεν είχε χρήματα και έφτασε μέχρι και πτώματα να πλύνει για να ζήσει!

«Πριν από χρόνια, ο Καζάν με είχε βάλει μπροστά σε...
ένα κασσετοφωνάκι να του διηγούμαι τη ζωή μου. Και μου έλεγε: «τρία βιβλία γράφω μ' εσένα». Θυμάμαι έντονα τη Ρώμη» και λέει: «Όταν πήγα εκεί, τρελάθηκα που την είδα. Λέω: "θέλω να μείνω για πάντα εδώ". Ναι, αλλά πώς θα ζούσα; Είχα 15 δολάρια στην τσέπη.

Στην Ιταλία, ένα πιάτο σπαγγέτι θα σου δώσουν να φας. Στη Γαλλία, έχω μείνει οκτώ μέρες νηστικός. Την όγδοη μέρα, που μου έστειλε η θεία μου η Φίτσα Ντάβου χρήματα (κολλητή της Ρένας Βλαχοπούλου) να μου τα φέρει ο Φίνο, πήγα να φάω σε εστιατόριο και έκανα εμετό για δύο μέρες από την πείνα που με είχε κυριεύσει.

Όταν έγραφαν όλες οι εφημερίδες του κόσμου αλλά και στην Ελλάδα για μένα, που έκανα τον Χριστό με τον Τζεφιρέλι, ήταν στα πάνω του ο Γεωργίτσης και πολλοί άλλοι. Έλεγαν λοιπόν: "αχ... ρε κωλόφαρδε, τα κατάφερες!".

Τους απαντούσα: "στοπ εδώ". Εσείς κάνατε ταινίες του Φίνου σε στρωμένες δουλειές και εγώ πεινούσα στη Γαλλία. Έχω πλύνει πτώματα σε νεκροτομείο για να πάρω μεροκάματο. Έχω κοιμηθεί σε ένα παλιό Citroen για έξι μήνες, για να τα βγάλω πέρα. Θυμάμαι, για να βγάλεις γρήγορο χρήμα, μπορούσες να πλύνεις πτώματα σε νεκροτομείο. Και πήγα. Δεν άντεξα. Και από τότε έχω τρομερό πρόβλημα με τον θάνατο. Αλλά και με έχουν πετάξει έξω από ένα σπίτι με το στρώμα, γιατί δεν είχα να πληρώσω το νοίκι» λέει στο Full Life ο Γιώργος Βογιατζής!


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο