2 Απρ 2014

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 2/4!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να κάνεις κάτι καινούργιο, κυρίως εσύ που έχεις γενέθλια σήμερα οπότε θα ήταν ιδανικό για σένα να ξεκινήσεις ακόμα και ένα χόμπι που θα καλύψει το δημιουργικό σου κομμάτι.

Έρωτας: Υπάρχει μια τάση... από την πλευρά σου να εξασφαλιστείς και να μην κάνεις τρέλες για αυτό πιθανόν να έχεις χαμηλώσει τους τόνους και τις απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είσαι εύκολη λεία.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις τον νου σου στα χρήματα και πιθανόν να ασχοληθείς για ένα μεγάλο διάστημα με ποιο τρόπο θα ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος. Πληρωμές που σε ταλαιπωρούν θα γίνουν από εδώ και πέρα πιο εύκολα.




ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Το πρακτικό κομμάτι της προσωπικότητάς σου θα είναι πολύ δυναμικό και θα σε σπρώξει να κάνεις κάποιες κινήσεις εξασφάλισης και καλύτερων υλικών απολαβών και αγορών.

Έρωτας: Έχεις αποφασίσει να είσαι πολύ σταθερός σε ζητήματα που μπορεί άλλες φορές να μην ήσουν. Η φιλική συμπεριφορά ενός Υδροχόου σε μπερδεύει αλλά συγχρόνως σου αρέσει κιόλας.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια μυστικότητα στις κινήσεις σου γιατί θέλεις 100% να εξασφαλίσεις την πρωτιά και αν δεν κρατήσεις όλη αυτή την στάση, πιθανόν να βγεις χαμένος.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Το ότι ψάχνεις να βρεις κάτι που θα σε εξασφαλίσει είναι αρκετά δύσκολο. Το να ερευνάς σε βάθος σε κουράζει για αυτό πιθανόν να βάλεις έναν άλλον να το αναζητήσει για σένα.

Έρωτας: Η φιλικότητα που δείχνεις πιθανόν να βοηθήσει, ώστε να στήσεις κάτι καινούργιο και καλύτερα δομημένο από τη δική σου ψυχολογία. Η επαφή με Σκορπιό πιθανόν να έχει και ενδιαφέρον για τα κοινά οικονομικά σας γιατί μπορεί να μοιράζεστε εμπειρίες με αυτόν τον τρόπο.

Καριέρα & Οικονομικά: Αν ψάχνεις για δουλειά πιθανόν να βρεις τώρα γιατί θα ανοίξουν κάποιες πόρτες και μπορεί να θέλουν τις γνώσεις σου. Μην το πολυψειρίζεις. Ξεκίνησέ το για να μην είσαι στην αδράνεια.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η σημερινή ημέρα θα ξεκινήσει με μια θετική διάθεση γιατί θα δεις ότι παρόλο που υπάρχουν αντιφάσεις από τις εξωτερικές συνθήκες, θα έχεις μέσα σου μια σταθερή θέληση η οποία θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις.

Έρωτας: Η βοήθεια από ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να είναι πολύτιμη γιατί θα δεις ότι θέλει να εξυπηρετήσει και εσένα αλλά και το πρόσωπο που είσαι μαζί του για αυτό θα κάνει κίνηση να σας φέρει κοντά, σε περίπτωση που απέχει ο ένας από τον άλλον.

Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να πάρεις κάτι εύκολα σήμερα γιατί οι προσπάθειες σου θα έχουν ένα αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσουν.




ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει μια δυσκολία ή εμπόδιο σε ένα θέμα που πιθανόν να έχεις ήδη ξεκινήσει και να μην μπορείς να το τελειώσεις εύκολα.

Έρωτας: Η σχέση με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο θα σε σπρώξει να αναζητήσεις καλύτερη ποιότητα και πιθανόν να έχεις την ανάγκη να μείνεις για λίγο απομακρυσμένος για να δημιουργήσεις αποστάσεις που κατά την γνώμη σου θα βοηθήσουν.

Καριέρα & Οικονομικά: Η προσπάθεια που έχεις κάνει να θεμελιώσεις κάτι πρωτοποριακό είναι δύσκολη αλλά τουλάχιστον τώρα βάζεις τις βάσεις αλλά ίσως δεν έχεις ακόμα καταλάβει τον τρόπο που θα το κάνεις.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι έχεις μια προστασία άνωθεν και μέσα από αυτή καθοδηγείσαι με στόχο την εξασφάλιση. Σε ενδιαφέρει η ανώτερη μόρφωση και κυρίως οι τέχνες και οι συζητήσεις που έχουν ένα βάθος.

Έρωτας: Το καλό είναι ότι μπορείς με γλυκά λόγια να φέρεις κοντά σου ένα πρόσωπο και να δικαιωθείς γιατί εδώ και καιρό με τον Καρκίνο κάνεις προσπάθεια για να τα ξαναβρείς. Ο Κριός καταφέρνει και σε αναστατώνει.

Καριέρα & Οικονομικά: Θα καταφέρεις να περάσεις με τον δικό σου τρόπο αυτό που θέλεις γιατί θα έχεις αυτοκυριαρχία και πεποίθηση ότι έχεις τις κατάλληλες γνώσεις για να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να επέμβει σε κάποιες υποθέσεις σου.




ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είναι μια ιδιαίτερα πολύπλοκη ημέρα γιατί θα μπλέξεις και ίσως να μην μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις το λάθος από το σωστό.

Έρωτας: Καλύτερα να κρατήσεις τη σχέση ξεκάθαρη γιατί μπορεί να έχεις μπέρδεμα και πιθανόν άρνηση να δεχτείς όρους που με έμμεσο τρόπο πιθανόν να βάλει το πρόσωπο που είσαι μαζί.

Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχεις σχετική άγνοια σε ένα θέμα που σε απασχολεί γιατί σου λείπει η γνώση ή η εμπειρία για το πώς θα χειριστείς μια κατάσταση και να πρέπει να τη γνωρίσεις βιωματικά. Είναι δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αν γεννήθηκες το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις κάποιο προβληματισμό για το πώς θα πρέπει να αντιδράσεις σε κάτι που είναι πολύ δικό σου και ίσως να το φανερώσεις με έναν τρόπο που θα σε εκθέσει. Οι ενοχές θα πάρουν και θα δώσουν για αυτό καλύτερα να είσαι πιο χαλαρός.

Έρωτας: Σε προβληματίζει μια σχέση από το παρελθόν που δεν έχει λήξει ακόμα μέσα σου. Μπορεί να έχεις προχωρήσει την ζωή σου και να έχεις αφήσει ένα πολύ μικρό κομμάτι για ένα πρόσωπο που το κουβαλάς μαζί σου, κυρίως αν είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν θέματα που μπορεί να υπερβάλεις γιατί δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα έχεις φανταστεί. Κυρίως αφορούν σε μια συνεργασία που χρειάζεται να είσαι σίγουρος τι θα πάρεις εσύ και τι ο άλλος.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα βρεθείς με πολύ δουλειά και θα ασχοληθείς πιο πολύ με το να βάλεις σε τάξη ένα μέρος από αυτά που είχες παραμελήσει λόγω φόρτου εργασίας. Βελτίωσε τη διατροφή σου για να γίνεις περισσότερο ανάλαφρος.

Έρωτας: Η σχέση με Ταύρο που πιθανόν να είναι αυτή την στιγμή κάπως παγωμένη θα παραμείνει απόμακρη. Το καλό είναι ότι έχεις περισσότερη ελευθερία κινήσεων, οπότε οτιδήποτε δεν μπορείς να το διαχειριστείς, θα το ξεφορτωθείς εύκολα.

Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σου αφοσίωση θα είναι το πρωταρχικό μέλημα που χρειάζεται να έχεις για να κινήσεις όλα τα νήματα. Μπορεί μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις να σε πιέζουν αλλά θα βγει κάτι καλό.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η ημέρα σήμερα θα κυλήσει καλά γιατί θα δεχτείς με ένα πιο εύκολο τρόπο να ανοιχτείς και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό μήνυμα που θα σου δοθεί εκ των έσω για να πετύχεις στόχους και προσωπικές επιδιώξεις.

Έρωτας: Το ρίσκο δεν σου αρέσει γιατί δεν είναι εύκολο για σένα να κινηθείς σε έδαφος που δεν το γνωρίζεις. Για αυτό θα προτιμήσεις να παραμείνεις σε δοκιμασμένη κατάσταση. Ο Κριός μπορεί να παίζει μαζί σου και να μην ξέρεις τι θέλει τελικά από εσένα. Το καλό είναι ότι θα έχεις μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Καριέρα & Οικονομικά: Θα πάρεις κάποια χρήματα με πιο εύκολο τρόπο και κυρίως θα χειριστείς καλύτερα όλα τα θέματα που σε απασχολούν.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η κατάσταση μπορεί να σε ζορίζει γιατί θα χρειαστεί να κάνεις πράγματα που ίσως βαριέσαι και να μη σου είναι πολύ εύκολα. Η διακόσμηση του σπιτιού και γενικά η φροντίδα του θα σε απασχολήσει. Μπορείς να φτιάξεις το σπίτι σου με απλά μέσα χωρίς να στεναχωριέσαι ότι θα χρειαστείς πολλά για να γίνει ωραίο. Η απλότητα είναι αυτό που μετράει.

Έρωτας: Προτιμάς να δοκιμάσεις κάποιες εμπειρίες πολύ γήινες πχ να πας για φαγητό ή για ποτό ή να χουχουλιάσεις μέσα στο σπίτι και να περάσεις καλά, χωρίς μεγάλες διανοητικές συζητήσεις και εξάρσεις.

Καριέρα & Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα πιθανόν να έχει και ένα καλό στοιχείο, αφού θα οργανώσεις περισσότερο τις πρακτικές σου υποθέσεις. Μπορεί να είσαι αμετακίνητος στις θέσεις σου και να θεωρηθείς υπερβολικά σταθερός ή απόλυτος.




ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Τα θέματα που σε απασχολούσαν όλες αυτές τις ημέρες θα δεις ότι θα καλμάρουν με τον τρόπο τους και θα βγεις πιο εύκολα από τα προβλήματα.

Έρωτας: Η δική σου γνώμη και στάση για ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό κάνει παιχνίδι επικοινωνιακό μαζί σου πιθανόν να βοηθήσει ώστε να έρθεις πιο κοντά. Με τον Καρκίνο μπορεί να συζητάτε για θέμα συμβίωσης.

Καριέρα & Οικονομικά: Μια οικονομική στήριξη θα σε βγάλει από τρεξίματα και πιθανόν να δεχτείς και μια μικρή αναβάθμιση η οποία θα είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που έχεις ρίξει εδώ και καιρό.
Πηγή: astrology.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο