20 Μαρ 2014

Νέος πρόεδρος στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το νέο ΔΣ του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος. Πρόεδρος διορίστηκε...
ο Νικόλαος Κλαμαρής (ομότιμος καθηγητής Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών), ενώ αντιπρόεδρος παραμένει η Σοφία Στάικου (διοικητικό επιχειρηματικό στέλεχος).

Η θητεία του απερχόμενου ΔΣ είχε λήξει στις 28/2, ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Καλογεράς είχε παραιτηθεί από καιρό, και είχε τεθεί στην διάθεση του υπουργού.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. είναι οι: Άγγελος Αντωνόπουλος (αναπληρωτής καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών), Αθανάσιος Κυρατσούς (αρχιτέκτων μηχανικός PHD), Βκτωρία Ευθυμιάδου (δικηγόρος), Χρήστος Βλασσόπουλος (δικηγόρος), Νικόλαος Βερνίκος (πρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου), Αφροδίτη Λίττη (αναπλ. καθηγητρια Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών), Μιχάλης Παπαδάκης (εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος).

Με δήλωσή του ο Π. Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ «για το έργο που παρήγαγαν και την προσφορά τους στην ευρύτερη προσπάθεια για το νέο Μουσείο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο