20 Μαρ 2014

Όταν η Αλίκη όρμησε από ζήλεια στον Παπαμιχαήλ για την Μπέτυ Αρβανίτη!

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχαν μια έντονη σχέση.

Η Κική Σεγδίτσα ήταν η γυναίκα που τους έζησε από κοντά και η Αλίκη της εμπιστεύτηκε πολλά από την προσωπική της ζωή...
«Εκείνος έπαιζε στο θέατρο το «Θείο Βάνια» με την Μπέτυ Αρβανίτη και η Αλίκη είχε βγάλει τις ζήλιες της εγκυμοσύνης. Ένα βράδυ του «όρμησε» κανονικά και μπήκα εγώ στη μέση.

Μου εμπιστεύτηκε πολλά τότε η Αλίκη, που δεν τα δημοσιοποίησα ποτέ, κι ας πιέστηκα από εκδότες να γράψω ένα βιβλίο», αποκάλυψε στο people και συνέχισε για τον χωρισμό τους.
«Υποστήριξα τον Παπαμιχαήλ. Όχι επειδή τον συγχωρούσα, αλλά επειδή τον καταλάβαινα. Η σχέση αυτή, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορούσε να κρατήσει πολύ. Ο Παπαμιχαήλ ήταν πολύ σφιχτός στα οικονομικά και η Αλίκη ανοιχτοχέρα. Και, από την άλλη, το πιο σημαντικό: Πάντα ήθελε την πρωτιά στη μαρκίζα και στη σχέση: Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ.

Εκείνη, όμως, την εποχή δικαιωματικά, λόγω των πολύ σπουδαίων ερμηνειών του στο θέατρο, μπροστά έπρεπε να είναι ο Δημήτρης. Όχι ότι δεν ήταν πολύ καλή ηθοποιός η Αλίκη, αλλά ο Παπαμιχαήλ ήταν κολοσσός. Κυρίως αυτός. Μια μέρα είχα πάει στο σπίτι τους για να πάρω συνέντευξη από τον Παπαμιχαήλ.

Ήταν 10.00 το πρωί κι εκείνος ήδη έπινε κρασί. Η Αλίκη ξυπνούσε κατά τις 2.00 το μεσημέρι. «Μα, για όνομα, πίνεις από τόσο νωρίς;» του είπα και μου απάντησε: «Γιατί να μην πίνω, Κική; Ένας βασιλεύων σύζυγος είμαι»


Πηγή: gossip-tv.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο