14 Μαρ 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Γιάννη Βαρδή: "Ο πατέρας μου είχε ΚΑΡΚΙΝΟ, όγκο στο κεφάλι, κακοήθη"!!!

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Γιάννης Βαρδής και μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του πατέρα του, Αντώνη με τον καρκίνο και αποκάλυψε ότι είχε έναν κακοήθη όγκο στο κεφάλι.

«Ξεκίνησε πριν ...
ένα χρόνο περίπου όλο αυτό. Είχε καρκίνο ο πατέρας μου, όγκο στο κεφάλι, κακοήθη. Βρήκαμε τους κατάλληλους γιατρούς, πήγαμε στη Γερμανία, έκανε την επέμβαση και έχει κάνει όλα τα βήματα που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος, γυρνώντας στην Ελλάδα. Όσοι γνωρίζουν, ξέρουν πως πρέπει να κάνει χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Τα έχει κάνει και είμαστε σε μια φάση ανάρρωσης, η οποία εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Είμαστε δίπλα του, είναι με ανθρώπους που αγαπάει, την οικογένειά του και τη σύντροφό του. Προσπαθούμε ότι ενέργεια έχουμε να τη μεταφέρουμε σε εκείνον, γιατί την έχει ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δεν δίστασε ακόμα να απαντήσει και στην έντονη φημολογία που τον ήθελε να έλκεται ερωτικά από άτομα του ίδιου φύλου:

«Είχα κάνει ξανά μια συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει σχετικά με τους ανθρώπους του ίδιου φύλου. Τότε είχα πει ότι ποτέ δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους του ίδιου φύλου. Έχω φίλους, έχω ανθρώπους πολλούς γύρω μου, όπως όλοι μας. Μέχρι εκεί. Μετά την πήραν αυτή τη δήλωση και την έκαναν λάστιχο. Τα τελευταία χρόνια έχω μάθει να διαχειρίζομαι καλύτερα τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου. Ακόμα και τα κακά σχόλια, τα βλέπω και μου είναι παντελώς αδιάφορα. Δεν με απασχολεί καθόλου, μου είναι αδιάφορο. Ακόμα και πριν λίγο καιρό γράφτηκε ότι ήμουν έτοιμος για γάμο και χώρισα».

Πηγή: εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο