10 Μαρ 2014

Ποια είναι η πανέμορφη "Ελενίτσα" της γνωστής διαφήμισης;

Την λένε Χριστίνα Μπόμπα και δεν θα μπορούσε να έχει πιο αντιπροσωπευτικό επίθετο! Ο λόγος για την Ελενίτσα της γνωστής διαφήμισης η οποία μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε...
μερικά πράγματα για την ζωή της που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Και δεν μπορείς να φανταστείς πιο είναι το πραγματικό της επάγγελμα! 

Αν κάναμε μια αισθησιακή φωτογράφιση, τον τίτλο θα τον είχαμε έτοιμο (σ.σ. λόγω επίθετου)...

Δεν νομίζω να κάνω αισθησιακή φωτογράφιση. Δεν είναι του στιλ μου. Δεν μου έχουν προτείνει κάτι πολύ αισθησιακό, αλλά δεν θα το έκανα. Υπάρχουν ωραία αισθησιακά, που είναι πιο καλλιτεχνικά, αλλά ούτε κάτι τέτοιο θα έκανα. Ο χώρος μου είναι διαφορετικός. Δουλεύω στην έρευνα ως σύμβουλος, μπαίνω σε διάφορα meetings, θα πήγαινα να τους μιλήσω και θα σκέφτονταν άλλα πράγματα. Τώρα, που άλλαξα χώρο και θα πάω σε μια πολυεθνική, πρέπει να προσέχω ακόμα περισσότερο την εικόνα μου. Προτεραιότητα είναι η καριέρα μου και πώς θα προχωρήσω στον τομέα μου.

Τι ακριβώς κάνεις στο Πολυτεχνείο;

Ασχολούμαι με ερευνητικά έργα. Το κομμάτι που είμαι εγώ έχει να κάνει με εφαρμογές υπολογιστών, ICT λέγεται, σε διάφορα domains. Έχω τελειώσει το Πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών.
πηγη

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο