25 Μαρ 2014

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 25 Μαρτίου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποια εμπόδια τα οποία όμως από την άλλη πλευρά σας βοηθάνε είτε να εκτιμήσετε περισσότερο τα άτομα που έχουν αγωνιστεί για σας, είτε κάποιες καταστάσεις οι οποίες ίσως να ....μην είχαν κοστολογηθεί σωστά από εσάς.

Έρωτας: Η προσωπική σας κρίση είναι κάπως αποστασιοποιημένη και μπορεί να κρύβετε και κάποιο πόνο τον οποίο δεν θέλετε να εκφράσετε. Όμως βλέπετε ότι οι καταστάσεις σας οδηγούν στο να είστε περισσότερο υπεύθυνοι και σωστοί σε οτιδήποτε έχετε πει.

Καριέρα & Οικονομικά: Η πίεση να είστε απόλυτα συμβιβασμένοι με τα κοινωνικά «πρέπει» και γενικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με καλούπωμα θα σας αγχώσει γιατί δεν θέλετε να δώσετε περαιτέρω αφορμές σε πρόσωπα μέσα στην δουλειά σας.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θα χρησιμοποιήσετε την προσωπική σας πείρα με στόχο να κερδίσετε ένα στοίχημα που σχετίζεται με θέματα ποιότητας, του εξωτερικού ή νομικά που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας. Η εξισορρόπηση θα μετρήσει πάνω από όλα.

Έρωτας: Οι σημαντικές ευκαιρίες μερικές φορές παρουσιάζονται όταν δεν το περιμένετε και εκεί δείχνετε αν τελικά θέλετε να προχωρήσετε ή όχι. Η σχέση με Καρκίνο είτε με ένα άτομο που ετοιμάζεστε για οικογένεια θα δείτε ότι θα πάει πολύ καλά.

Καριέρα & Οικονομικά: Ξέρετε πως πρέπει να σταθείτε και με ποιο τρόπο θα βάλετε ένα λιθαράκι για να κάνετε κάτι διαφορετικό το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από τα πολλά κακά του παρελθόντος. Πιστέψτε όσο μπορείτε περισσότερο στις δυνάμεις σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μερικές φορές το να συμμετέχετε σε μια συζήτηση ίσως σας δημιουργεί άγχος γιατί βλέπετε ότι θα πρέπει να μιλήσετε μέσα σε πλαίσια και αυτό σας πιέζει.

Έρωτας: Ίσως να έχουν σφίξει για λίγο τα λουριά και όλο κάτι γίνεται και περνάτε σε μια διαφορετική φάση. Το πρόβλημα ξαναβγαίνει στην επιφάνεια και σίγουρα θα δείτε ότι χρειάζεται να είστε όσο μπορείτε υπεύθυνοι στα λόγια σας και στις πράξεις σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Ανανεώνετε το ραντεβού σας με κάποια πρόσωπα τα οποία πιθανόν να μην είναι και πολύ της αρεσκείας σας. Αν επιθυμείτε να έχετε πρόοδο και να αλλάξετε με κάποιο τρόπο το μέλλον σας να είστε έτοιμοι να κάνετε και κάποιες θυσίες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θα είστε πολύ ενεργητικοί και θα ανταλλάξετε απόψεις και συναισθήματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε ότι είστε χρήσιμοι και δραστήριοι.

Έρωτας: Έχετε βρεθεί σε μια κατάσταση η οποία θα σας αναγκάσει να δείτε την πραγματικότητα και κυρίως να δημιουργήσετε κάτι πιο σοβαρό και αποδεκτό από την οικογένεια σας. Η σχέση με Αιγόκερω αν το θέλετε θα γίνει πιο στενή.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει σαν στόχο να εξελιχτείτε και να κάνετε κάτι πολύ δημιουργικό χωρίς όμως να γίνεστε και πολύ συνεργάσιμοι. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει σωστά αρκεί να το ακούσετε.
ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε κάπως μελαγχολικοί ή πολύ σοβαροί γιατί βλέπετε ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και το να τα «καλουπώσετε» ίσως σας βγάζει έξω από τον δημιουργικό χαρακτήρα σας όμως μερικές φορές το χρειάζεστε.

Έρωτας: Η επαφή με την οικογένειά σας μπορεί να σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις για γάμο ή να νοικοκυρευτείτε γενικά. Αν ήδη είστε μέσα σε σοβαρή σχέση θα δείτε ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σας να υπολογίσετε και κάποια κοινωνικά θέματα για τα οποία ίσως μερικές φορές δεν δίνετε και μεγάλη σημασία γιατί σας δυσκολεύουν και σας κόβουν την έμπνευση. Με τον Αιγόκερω έρχεστε σε μια κόντρα.

Καριέρα & Οικονομικά: Η αθέατη πλευρά μιας κατάστασης ίσως βγει στην επιφάνεια και σας ζορίσει γιατί όλα θα γίνουν μέσα από το πρίσμα ευθυνών και υποχρεώσεων.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ υπεύθυνοι και επειδή αυτό σας αρέσει και σας κάνει να νιώθετε πολύ ποιοτικοί θα ολοκληρώσετε ένα έργο που έχετε αναλάβει και ίσως να αφορά και σε θέματα παιδιών.

Έρωτας: Η σχέση με έναν Υδροχόο θα είναι πολύ σημαντική και θα δείτε ότι θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο. Με τον τρόπο σας θα βρείτε κάτι πιο όμορφο που θα σας κάνει καλό στην καρδιά. Οι φίλοι σας θα βοηθήσουν στο να μην μείνετε μόνοι και ίσως μέσα από μια βόλτα που θα βγείτε θα κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα πολύ μεγαλύτερο άτομο.

Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι όλο και κάτι θέλετε να αλλάξετε και ο λόγος είναι ότι σας έχει κτυπήσει μια νέα ενέργεια την οποία ακολουθείτε με νύχια και με δόντια. Έχετε ανάγκη από την μια να είστε μέσα στο καλούπι και από την άλλη να κάνετε και κάτι καινούργιο ή πρωτοποριακό για να φύγετε από τα τετριμμένα.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κρατάτε ισορροπίες για να μην βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση. Ίσως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις οικογενειακές παραδόσεις.

Έρωτας: Η σχέση με Αιγόκερω, κυρίως αν είστε μέσα σε γάμο, θα διαπιστώσετε ότι βάλλεται από προβλήματα τα οποία βγαίνουν στην επιφάνεια και βασίζεται στον τρόπο αντιμετώπισης σε θέματα οικογένειας ή ακόμα και κοινωνικής επικοινωνίας. Η ίδια δυσκολία μπορεί να βγαίνει με Κριό ή Καρκίνο. Πάντως να ξέρετε ότι αν υπάρχει αγάπη όλα μπορούν να αλλάξουν.

Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα μπορεί να μην έχετε δουλειά αλλά μέσα σας δεν σταματάτε γιατί βλέπετε ότι κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα που σας αγχώνει, κυρίως οτιδήποτε θεωρείτε ότι «πρέπει» να το κάνετε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε συγκρατημένοι και δεν σας αρέσει να φαίνεστε ανοικτοί ή πολύ κοινωνικοί και αισιόδοξοι για αυτό πιθανόν να διατηρήσετε αυτό το στυλ σας, πιστεύοντας ότι η ωριμότητα και η συγκράτηση είναι ένας τρόπος να σας σεβαστούν.

Έρωτας: Δεν εκφράζεστε πάρα πολύ εύκολα γιατί πιθανόν να μην έχετε διάθεση να δείξετε αυτά που νιώθετε. Μπορεί να κρατάτε σε απόσταση το πρόσωπο που είστε μαζί για κάτι που ίσως να σας έχει κάνει και έτσι να δείχνετε την δυσαρέσκειά σας. Η επαφή με Υδροχόο ή Ιχθύ είναι αυτή που σας κάνει να χαίρεστε και να είστε ανοικτοί.

Καριέρα & Οικονομικά: Όταν βάζετε στόχους πολύ σοβαρούς το καταλαβαίνετε ότι αναγκαστικά θα δουλεύετε παραπάνω. Η ενεργή βοήθεια από την πατρική σας οικογένεια θα είναι ευπρόσδεκτη.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε πιο συντηρητικοί και μαζεμένοι σε πολλά θέματα. Μερικές φορές βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στην επιφάνεια και δεν είναι και πολύ εύκολο να τις μαζέψετε.

Έρωτας: Όσο πιο δύσκολο είναι να είστε με Καρκίνο τόσο σας έλκει πάρα πολύ και δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την προσωπικότητά του. Επειδή όμως δεν σας αρέσει και πολύ η δέσμευση θα βρεθείτε κοντά με τον Υδροχόο που δεν σας καταπιέζει καθόλου.

Καριέρα & Οικονομικά: Μετράτε όλα σας τα χρήματα και ίσως να σας έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές σας. Αυτό βέβαια θα σας κάνει καλό γιατί θα μπείτε σε μια τάξη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η εξωτερική σας εμφάνιση θα μετρήσει πολύ περισσότερο απ' ό, τι άλλες φορές. Ίσως να κάνετε υπερβολές πάνω σε θέματα σχέσεων και επικοινωνίας αλλά χρειάζεται να ανοιχτείτε περισσότερο και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Έρωτας: Έχετε το πάνω χέρι γιατί νιώθετε ενδυναμωμένοι και ίσως να αντιδράσετε κάπως περίεργα με την καταπίεση που μπορεί να νιώθετε από Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό. Κρατήστε όσο μπορείτε ακέραιη την επαφή με την καρδιά σας και θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου νιώθετε πάρα πολύ αναστατωμένοι.

Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε συνδυασμούς που θα χειριστείτε όσο μπορείτε πιο εύκολα. Τελικά αν δεν φοβηθείτε να δείτε κάποια πράγματα που έχουν σχέση με την δική σας αλήθεια θα κάνετε σημαντική πρόοδο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η Αφροδίτη σας αναπτύσσει περισσότερο και σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερες και πιο καλές φιλίες και επαφές. Ίσως σήμερα να βρεθείτε με άτομα που έχετε καιρό να δείτε.

Έρωτας: Πιθανόν να περιμένετε άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο και τελικά να είναι πολύ τυπικό μαζί σας. Αυτό θα σας ενοχλήσει πάρα πολύ γιατί άλλα μηνύματα σας είχε δώσει.

Καριέρα & Οικονομικά: Το να συγκρίνετε τον εαυτό σας με κάποιους άλλους που μπορεί να είναι κάπως πιο ανεπτυγμένοι από εσάς ίσως να μην σας βγει σε καλό γιατί γενικά όταν μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες χάνετε την επαφή με τη πραγματικότητα.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Παραμένετε σιωπηλοί γιατί μπορεί να έχετε ανάγκη την ησυχία για να μην χάνετε την ενέργειά σας. Η διατήρηση των ισορροπιών είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να κάνετε σαν πολιτική διπλωματίας.

Έρωτας: Προσπαθείτε να αναβαθμιστείτε όσο μπορείτε και μέσα από την αυτή την γενική σας αλλαγή, οι επιθυμίες σας θα είναι πιο απλές και κοντά στα συναισθήματά σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Η νοοτροπία που χρειάζεται να ακολουθήσετε είναι η κλασική για να μην ξεφύγετε από την πεπατημένη. Να λειτουργήσετε περισσότερο με την λογική και όχι με τη φαντασία.
Πηγή: astrology.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο