14 Μαρ 2014

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 14/3!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Το να έχετε τον πρώτο λόγο είναι μάλλον το καλύτερο που μπορεί να σας συμβεί. Πρέπει να δείξετε για λίγο την πρωταρχική σας εικόνα γιατί μερικές φορές ξεχνιέται μέσα από τα προβλήματα της καθημερινότητας....
Έρωτας: Είστε πολύ ερωτικοί και με τον τρόπο σας θα φανείτε πιο ζεστοί και δοτικοί. Ο λόγος είναι ότι δεν θα αφήσετε κανέναν να μπει στην μέση και να σας χαλάσει την εικόνα και το όνειρο. Το Λιοντάρι μπορεί να έχει κοινά σημεία εγωισμού μαζί σας αλλά τουλάχιστον τα βρίσκετε. Ο Αιγόκερως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αναφορά σε ένα πρόσωπο που έχει να κάνει με ένα παλιό συνεργάτη σας θα σας δώσει μια καινούργια προοπτική η οποία θα έχει ρίσκο ή κάτι καινούργιο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας βγάλει από την πλήξη.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε μια απόλυτη συμπεριφορά η οποία δεν θα σας αφήσει να ελιχθείτε με τον τρόπο που χρειάζεστε και ίσως πάρετε κατά γράμμα μια πιθανή συζήτηση με άτομα και μπορεί να σας στεναχωρήσει. Αν αναβληθεί κάτι που περιμένατε, μην ανησυχήσετε γιατί στο τέλος θα γίνει.
Έρωτας: Η προοπτική να εξελιχθείτε μέσα από ένα Λιοντάρι πιθανόν να μην σας αφήσει περιθώρια να είστε περισσότερο άνετοι. Θα κάνετε υπερβολές και με τον Υδροχόο με τον οποίο συζητάτε αλλά δεν μπορείτε να βρείτε κοινό σημείο επαφής και κάπου τα τσουγκρίζετε συνέχεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει κατά κάποιο τρόπο τον αυτόματο πιλότο σε κάποια θέματα συνεργασιών και ίσως να μην μπορείτε να ξεφύγετε από τα δεδομένα που εσείς οι ίδιοι έχετε ορίσει. Μπορεί αν αλλάξετε εικόνα να σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε και άλλα πράγματα που σας ξεφεύγουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η γενική ενδυνάμωσή σας θα είναι τόσο σημαντική ώστε θα δείτε ότι κάποια πράγματα που είχαν ακυρωθεί τελείως θα γίνουν τώρα πραγματικότητα αρκεί να έχετε πίστη και σταθερότητα.
Έρωτας: Είστε πολύ απασχολημένοι στο να δεχτείτε κάτι που είναι ήδη δεδομένο. Η πραγματική σας αξία έτσι και αλλιώς δεν αμφισβητείται, κυρίως από ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο γιατί έχετε βρει μεταξύ σας κοινά σημεία. Το δύσκολο ίσως είναι με τον Ιχθύ γιατί θα υπάρχει μια μικρή έλλειψη συνεννόησης.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ σας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες ίσως να μην μπορείτε να τις δείτε μέσα σας ολοκληρωμένες γιατί σας διαφεύγει ο πρωταρχικός στόχος που είναι να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας και να κερδίσετε χρήματα και όχι να παρασυρθείτε από τα προβλήματα τρίτων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η αναφορά σε κάτι πολύ προσωπικό σας θα σας αναγκάσει να οριοθετήσετε τις αξίες σας, προσωπικές και υλικές. Η δυνατότητα που σας δίνεται να δείξετε πιο εύκολα τον προσωπικό σας στόχο τελικά θα σας κάνει καλό και όχι κακό.
Έρωτας: Μερικές φορές νιώθετε ότι η προσωπική σας αξία έχει να κάνει με το πόσο αποδεκτοί και απαραίτητοι είστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να θυμώσετε αν δείτε κάποια άλλη συμπεριφορά που δεν είναι στα μέτρα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες διαφωνίες, κυρίως από τις απολαβές των συνεργατών σας οι οποίες μπορεί να μην σας καλύπτουν γιατί πιστεύετε ότι η δικαίωσή σας θα έρθει μόνο από οικονομική αναγνώριση. Σίγουρα έχετε δίκιο αλλά αυτό δεν είναι που θα σας σπρώξει να κάνετε την συμφωνία.


ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε πολύ μεγάλη ενεργητικότητα. Θα λάβετε και πληροφορίες οι οποίες πιθανόν να μην είναι και πολύ σαφείς αλλά θα τις φέρετε εσείς στα μέτρα σας. Μια συμφωνία ίσως τελικά να πέσει στο κενό κυρίως αν παραμένετε στο ίδιο μοτίβο.
Έρωτας: Ενώ θέλετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας πιθανόν να την χάσετε γιατί αυτά που μπορεί να ακούτε από έναν Παρθένο ή Ιχθύ σας βγάζουν έξω από τα ρούχα σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κινηθείτε με σοφία.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε έτοιμοι να κάνετε μια τελική συμφωνία που μπορεί να πέσει στο κενό αν παραμείνετε στο ίδιο μοτίβο. Για αυτό να προτιμήστε να γίνετε ευέλικτοι και πιο αναλυτικοί προκειμένου να μπορέσετε να κερδίσετε έστω και λιγότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Νιώθετε κάπως αναστατωμένοι και οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο πιθανόν να αντιστέκεστε σε πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα. Να προτιμάτε την οδό της λογικής και όχι του αφηρημένου συναισθήματος.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή έχει επηρεαστεί από κάποια πράγματα τα οποία ίσως να είναι δύσκολο να τα επαναφέρετε στην πραγματικότητα. Για αυτό να προτιμήσετε να παραμείνετε περισσότερο με την λογική παρά με τις υποσχέσεις και τις ψευδαισθήσεις που μπορεί να δημιουργείτε άθελά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δική σας προσωπική πορεία αλλά δεν είναι εύκολο να παραμείνετε αλώβητοι οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες γιατί η στάση ενός συνεταίρου δεν είναι ξεκάθαρη και δε σας λέει ακριβώς τι θέλει γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τις προθέσεις σας.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε κάποιες αμφιβολίες οι οποίες μερικές φορές σας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα που σίγουρα δεν σας κάνει και πολύ καλό. Η ολιγαρκεία σε προσωπικά πράγματα θα βοηθήσει έτσι ώστε να δεχτείτε κάποια εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν.
Έρωτας: Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε αντικειμενικοί και κυρίως πολύ προσεκτικοί με κρίσεις και αποφάσεις για ένα Παρθένο ή Ιχθύ γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη και από τις δυο πλευρές. Η ονειροπόληση δεν κάνει κακό αρκεί να μην σκέφτεστε πράγματα που δεν είναι εφικτά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η απόφασή σας να δημιουργήσετε μια καινούργια πραγματικότητα ίσως να κολλάει από κάποιες συνεργασίες οι οποίες δεν σας αφήνουν περιθώριο επέκτασης επειδή τα νερά είναι κάπως θολά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε έτοιμοι να αναλύσετε όλα τα δεδομένα και να βρεθείτε μπρος σε σωστά συμπεράσματα. Η συμμετοχή των φίλων σας θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα επιβεβαιώσει αν τελικά λειτουργείτε σωστά απέναντί τους ή όχι.
Έρωτας: Εκκρεμούν κάποιες υποθέσεις που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες αλλά θα βρεθείτε σε μια φάση που θα έχετε την δύναμη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, κυρίως αν νιώθετε ότι έχετε απομακρυνθεί ή ότι δεν έχετε δείξει τα αληθινά σας αισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες εξελίξεις που θεωρούνται πολύ καλές για αυτό μην αρνείστε ένα χέρι βοηθείας που σας δίνεται. Μάλιστα είναι τόσο απλό το θέμα σας που θα λυθεί στο άψε σβήσε. Η σύμπραξη με ένα άλλο πρόσωπο δεν θα είναι και τόσο δύσκολη όσο νομίζετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να υλοποιήσετε κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα. Όμως η σταθερή σας συμπεριφορά θα βοηθήσει πάρα πολύ. Το εξωτερικό ή μια πληροφορία από έξω θα σας δώσει μεγάλη χαρά.
Έρωτας: Αναζητάτε να βρείτε την εσωτερική χαρά με το πρόσωπο που είστε μαζί και δεν περιμένετε να φτιάξουν τα πράγματα για να δείξετε την αγάπη σας κι αυτό θα το πετύχετε γιατί το νιώθετε έντονα στην ψυχή σας. Ο Υδροχόος θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο σε αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια σημαντική εύνοια η οποία θα σας ακολουθήσει στους στόχους σας γιατί βγαίνει από μέσα σας. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό μπορεί να σας μιλήσει για κάτι διαφορετικό και ίσως να δείτε ότι τελικά από εκεί θα έχετε χρήματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Περιμένετε να γίνει κάτι πολύ προσωπικό και ίσως να μην έχετε την υπομονή ή την ευελιξία να δεχτείτε το αντίθετο. Για αυτό μην δημιουργείτε με τον τρόπο σας αντιφάσεις ή αρνητικό ρεύμα γιατί δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από μια δυσκολία.
Έρωτας: Έχετε κατακλυστεί από κάτι βαθύ και θα πρέπει για να ανταποκριθείτε άμεσα να ελέγξετε τα συναισθήματά σας τα οποία μερικές φορές έχουν θυμό ή μνησικακία. Καλό είναι να μην έχετε προσωπική ανάμειξη με οικονομικά θέματα για να μην έχετε στην πορεία αντιστάσεις ή προβλήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η άποψη σας είναι απόλυτη και ίσως να μην αφήνετε περιθώρια για να διαπραγματευτείτε κάτι που θα σας έκανε καλό ή να μην ακούσετε μια άλλη γνώμη την οποία δεν δέχεστε σαν λύση. Καλό είναι να εμβαθύνετε τα πράγματα για να κάνετε τις αξιολογήσεις σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η συμπεριφορά σας μερικές φορές είναι κάπως απρόσωπη. Για αυτό το καλύτερο είναι να έρθετε πιο κοντά για να μην υπάρχουν οι παρεξηγήσεις, αφού αναγκαστικά την ενέργειά σας θα την σπαταλήσετε βοηθώντας ή ασχολούμενοι με τους άλλους.
Έρωτας: Το καλό για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο είναι ότι θα γεμίσετε την ψυχή σας με όμορφα συναισθήματα και θα νιώσετε ότι τελικά η συντροφικότητα είναι κάτι πολύτιμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πρόσωπα τα οποία είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ εύκολα σε πρόσβαση και άλλα πιο δύσκολα. Επειδή σας συμφέρει να κάνετε μια πολύ συγκεκριμένη κίνηση, θα δείτε ότι αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες, θα βρείτε άκρη και μάλιστα πολύ καλή.


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η εντύπωση που έχετε για κάποιες καταστάσεις ότι δεν μπορείτε να τις προσεγγίσετε μπορεί να είναι λανθασμένη και θα κάνετε κινήσεις που δεν είναι σωστές. Χρειάζεται να ελέγξετε τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να έχετε την σιγουριά ότι ό, τι κάνετε θα είναι για το καλό σας.
Έρωτας: Έχετε αποφασίσει ότι με το Λιοντάρι θα μείνετε μαζί και θα αποδεχτείτε ότι έχει ανάγκη να τον υπολογίζετε γιατί αλλιώς θα υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σκέψη σας είναι πολύ ιδιαίτερη γιατί προσπαθείτε να κάνετε διάφορες αλλαγές μέσα από συμμαχίες και συνεργασίες. Ίσως όμως νιώθετε ότι πρέπει να συμβιβαστείτε αρκετά αλλά μην το βλέπετε σαν κακό γιατί πρέπει να φτάσετε στον στόχο σας οπωσδήποτε.
Πηγή: astrology.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο