28 Νοε 2013

Δέσποινα Βανδή: Οι πρώτες μέρες μετά το καλλιτεχνικό της διαζύγιο με τον Νότη Σφακιανάκη – Η επόμενη κίνησή της

Ειλικρινής, αυθόρμητη και απολύτως συνεπής η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να τραβήξει διαφορετική πλεύση από τον συνάδελφο της.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να πάρουν αμέσως θέση εκδηλώνοντας την αγάπη τους στην τραγουδίστρια. Δίπλα στην Δέσποινα τάχθηκε...
μεγάλη μερίδα του καλλιτεχνικού κόσμου ενώ οι επόμενες ημέρες την βρήκαν στεναχωρημένη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού hello, για την τροπή των πραγμάτων, ήρεμη αλλά συνάμα και σίγουρη για την επιλογή της! Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Ok, λίγο μετά την αποχώρηση της η Δέσποινα δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, ενώ είναι πολύ πιθανό να δώσει δυο μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο «Χάνω εσένα», ενώ εκτός απροόπτου θεωρείται δεδομένη η θέση της στην κριτική επιτροπή του «The voice». Τέλος, μέσα στον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το νέο cd της με τέσσερα τραγούδια ενώ δεν έχει ακόμη αποφασίσει ακόμη αν στη συνέχεια θα αποχωρήσει από την εταιρεία του Φοίβου καθώς την διεκδικούν σχεδόν όλες οι δισκογραφικές.

Πηγή: gossip-tv.gr


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο