6 Νοε 2013

Βίντεο: Άκουσε πλανόδιο να λέει το τραγούδι του και σταμάτησε να το πουν μαζί

Ένα ανέλπιστο δώρο για πλανόδιο μουσικό στο Βερολίνο. Ο ερμηνευτής του τραγουδιού, που έπαιζε, περνούσε τυχαία από το σημείο και σταμάτησε να τραγουδήσει μαζί του....
Πλανόδιος μουσικός στο Βερολίνο εκπλήσσεται ευχάριστα όταν εμφανίζεται και τον συνοδεύει ο ερμηνευτής του τραγουδιού που παίζει.


Ο εν λόγω μουσικός έπαιζε αμέριμνος με την κιθάρα του το "Smalltown Βoy" των Bronski Beat, όταν ξαφνικά εμφανίζεται δίπλα του ένας τύπος και αρχίζει να τραγουδά μαζί του.

Τίποτε το συγκλονιστικό μέχρι τώρα, αλλά όχι, λες; δεν μπορεί να συμβαίνει... Και όμως ο εν λόγω άνδρας είναι ο Jimmy Somerville, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος "Smalltown Βoy"!

Ο Somerville είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, και περνώντας από εκεί που καθόταν ο πλανόδιος τον άκουσε να παίζει ένα γνώριμο τραγούδι και είπε να τον συνοδεύσει.

Μάλιστα, ο πλανόδιος μουσικός δεν τον είχε καταλάβει μέχρι που ολοκλήρωσαν το τραγούδι και τον ρώτησε: "Εσύ είσαι;!", με τον τραγουδιστή να απαντά "Ναι, εγώ!".

Ο πλανόδιος μουσικός ευχαρίστησε τον τραγουδιστή καθώς έφευγε για αυτή την αναπάντεχη μουσική σύμπραξη.πηγή: mirror.co.uk

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο