26 Νοε 2013

Τα ζώδια της εβδομάδος

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η πανσέληνος στον 5ο φυσικό σας οίκο φέρνει ένα κρεσέντο σε συναισθηματικά θέματα. Ο έρωτας, τα παιδιά, αλλά 
και οι επιχειρήσεις απασχολούν έντονα. Πάθη φουντώνουν γι κάποιους Κριούς, η ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και...
για άλλους πιο «περίπλοκη»!


ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον 4ο φυσικό σας οίκο και δημιουργεί ψυχοσυναισθηματικές εντάσεις είτε φέρνει προβληματισμούς που συνδέονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική ζωή, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 27/4. Η διέλευση της Αφροδίτης προστατεύει ή επιφυλάσσει τύχη σε πολλούς εξ’ υμών του γ’ δεκαημέρου!


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Το φεγγάρι του μήνα επιφυλάσσει ευκαιρίες, συμπτώσεις, γνωριμίες, προτάσεις ή μετακινήσεις που αλλάζουν επί τα βελτίω την πορεία πολλών εξ’ υμών που γεννηθήκατε κοντά στις 28/5. Η δυναμική δραστηριότητα των Διδύμων του γ’ δεκαημέρου οδηγεί σε εξελίξεις με προοπτική, κυρίως σε επαγγελματικό / οικονομικό επίπεδο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σηματοδοτεί μια εξέλιξη που συνδέεται με τα έσοδά σας. Κάτι φαίνεται να εξομαλύνεται τώρα και πολλοί Καρκίνοι αρχίζετε να ηρεμείτε. Σχέσεις και συνεργασίες έχουν την τιμητική τους, αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Προσπαθήστε να αμβλύνετε τυχόν διαφορές και να δημιουργήσετε πιο σταθερό έδαφος συμπόρευσης σε κάθ’ επίπεδο.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αφορά άμεσα εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 30/7. Η ένταση είναι στο πρόγραμμα των ημερών κι εσείς δεν έχετε παρά να φροντίσετε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ σε σχέσεις / συνεργασίες, γιατί η σωστή τακτική οδηγεί άμεσα ή έμμεσα σε καινούργιες ευκαιρίες λόγω της θέσεως του Διός από τους Διδύμους. Ο Άρης «ενοχλεί» τους Λέοντες του γ’ δεκαημέρου, οι οποίοι ενδεχομένως πιέζεστε περισσότερο στην προσπάθειά σας να βρείτε τη «χρυσή τομή» με τους «απέναντι» σε κάθ΄επίπεδο δράσης.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η πανσέληνος του μήνα θυμίζει σε κάποιους την αξία της ξεκούρασης και του απολογισμού, ενώ φέρνει σε άλλους εξελίξεις στο πλαίσιο μιας φιλίας, ενός επαγγελματικο-οικονομικού στόχου ή ενός ερωτικού σκιρτήματος. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω αποτελεί κλειδί στα χέρια υμών του γ’ δεκαημέρου, οι οποίοι φαίνεστε πιο τυχεροί, τόσο στα χρήματα, όσο και στις συναισθηματικές υποθέσεις.
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Αν γεννηθήκατε γύρω στις 30/9, τότε μπορείτε να χαμογελάσετε, γιατί η πανσέληνος δείχνει ν’ ανοίγει μια «πόρτα» που οδηγεί στην πραγμάτωση ορισμένων στόχων σας, ακόμα κι αν αυτή η εξέλιξη σημαίνει παράλληλα άμεσες ή έμμεσες αλλαγές στη ζωή σας. Η εποχή είναι εξ’ άλλου ιδιαιτέρως δημιουργική, αλλά κι ερωτική για το δικό σας ζώδιο, κάτι που προφανώς βλέπετε εν τοις πράγμασιν εσείς του γ’ δεκαημέρου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Το φεγγάρι του μήνα πραγματοποιείται στον 10ο φυσικό σας οίκο και αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στην 1/11. Εξελίξεις σχετικές με την καριέρα, την οικογένεια είτε τις δομές της ζωής σας όπως τις ζείτε έως σήμερα απασχολούν κι ενδεχομένως προκαλούν άγχος και προβληματισμό. Η ένταση φαντάζει ενοχλητική για εσάς του γ’ δεκαημέρου, όμως μπορείτε ξεκάθαρα να βρείτε τις απαραίτητες διεξόδους και να ξεγλιστρήσετε με επιτυχία από τα προβλήματα της χρονικής αυτής συγκυρίας.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η πανσέληνος στο Λέοντα χαρακτηρίζεται τυχερή για το δικό σας ζώδιο, αφού φέρνει εξελίξεις που σχετίζονται με τα πάσης φύσεως όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 29/11. Θέματα οικονομικά απασχολούν κι έχουν θετική έκβαση για τους περισσότερους εξ’ υμών του γ’ δεκαημέρου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η πανσέληνος στον 8ο φυσικό σας οίκο φέρνει έννοιες περί τα οικονομικά αποθέματα είτε επιφυλάσσει ψυχοσυναισθηματικές εντάσεις. Για κάποιους δεν αποκλείονται εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως αν γεννηθήκατε κατά το γ’ δεκαήμερο, αφού και η Αφροδίτη από το δικό σας ζωδιακό χώρο προδίδει εύνοια ως προς την διευθέτηση /εξομάλυνση υφισταμένων ή την ανάπτυξη καινούργιων δομών συμπόρευσης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντί σας και αφορά κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 27/1. Πολλά ξεκαθαρίζουν σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ η εξέλιξη οδηγεί σαφώς σε μια καινούργια και καλύτερη επί της ουσίας πραγματικότητα για τη ζωή σας. Ένταση χαρακτηρίζει τις στιγμές υμών του γ’ δεκαημέρου, οι οποίοι οφείλετε να διαχωρίζετε πάντα την ορμητικότητα / μαχητικότητα από την έννοια της ζημιογόνου επιθετικότητας.


ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Το φεγγάρι του μήνα πραγματοποιείται στον 6ο φυσικό σας οίκο και υποδηλώνει τη ρευστότητα / τις ενδεχόμενες αλλαγές / την ένταση στο χώρο της καθημερινής ρουτίνας κι εργασίας είτε τον προβληματισμό σχετικά με τη δική σας φυσική κατάσταση ή την υγεία κάποιου οικείου προσώπου. Δεν είστε βέβαια λίγοι εσείς του γ’ δεκαημέρου που θα ενδιαφερθείτε για ένα πρόσωπο συναισθηματικά και κάτι θ’ αρχίσει ν’ αλλάζει σταδιακά μέσα σας!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο