28 Νοε 2013

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 28/11!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ό, τι και αν είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες που σας εμπόδιζε να είστε ήρεμοι και θετικοί, τώρα θα αλλάξει και με το παραπάνω γιατί θα πάρετε τα εύσημα από τους γύρω σας και κυρίως θα εισπράξετε μεγαλύτερη αποδοχή.
Ερωτικά: Η αρμονία μπορεί να...
είναι και δική σας ανάγκη γιατί τον τελευταίο καιρό απεχθάνεστε και εσείς την φασαρίες και τις εντάσεις. Τώρα πλέον έχετε αλλάξει και είστε περισσότερο συγκρατημένοι. Η σχέση με Αιγόκερω πιθανόν να σας δίνει ένα κομμάτι που έχετε ανάγκη για να ολοκληρωθείτε. Ο Ζυγός ακόμα είναι με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες να συνεργαστείτε καλύτερα και πολύ αρμονικά ακόμα και μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες κάτι καλό θα κερδίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο αναγκασμένοι να κινηθείτε γρήγορα και να μην αφήνετε τον χρόνο να κυλάει. Πάρτε άμεσες αποφάσεις που θα βοηθήσουν και εσάς να είστε πιο ξεκάθαροι αλλά και οι γύρω θα αναγκαστούν να τοποθετηθούν ανοικτά. Η σωματική αρμονία ή τα ρούχα σας θα σας κάνουν καλό στην ψυχολογία.
Ερωτικά: Σας ενδιαφέρει η επαφή με έναν Κριό ή Ζυγό αλλά δεν έχετε την διπλωματία να φέρετε την σχέση εκεί που θέλετε εσείς γιατί μερικές φορές δεν χρειάζεται να τα λέτε όλα. Και εσείς έχετε ανάγκη να είστε απόλυτα ειλικρινείς και ίσως να μπερδευτείτε αν δεν μιλήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να εξαντλήσετε όλα τα δεδομένα επικοινωνίας πριν πάρετε απόφαση. Είναι απαραίτητο να συγχρονιστείτε με τις τρέχουσες συνθήκες και μερικές φορές εμμένετε στα δικά σας και δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Αν σας ζητηθεί ένα χέρι βοηθείας, ακόμα και για μια συνεργασία σε ένα κομμάτι, να μην αρνηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε σε δημιουργική φάση. Όταν μπορείτε και ανοίγεστε και επικοινωνείτε με ευκολία ή οι συνθήκες είναι πιο εύκολες από άλλες φορές, εσείς γίνεστε ο εαυτός σας και περνάτε υπέροχα.
Ερωτικά: Πετώντας την ανασφάλεια από πάνω σας θα έρθετε περισσότερο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να μην έχει γίνει κάτι σοβαρό ακόμα μεταξύ σας αλλά σήμερα τουλάχιστον θα έρθετε πιο κοντά και μπορεί να κάνετε και σχέδια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ένα πολύ δυνατό προβάδισμα το οποίο θα σας βοηθήσει να ρισκάρετε και πιθανόν να είστε στο σωστό timing για να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μην σκέφτεστε να τελειώσετε μια κατάσταση προτού καν την αρχίσετε. Είστε πολύ κοντά στο να πετύχετε αρκεί να κάνετε υπομονή και δυστυχώς δεν την διαθέτετε καθόλου αυτή την περίοδο. Η παρέμβαση ενός Τοξότη σε ένα πολύ προσωπικό σας ζήτημα μάλλον σας εκνευρίζει παρά σας βοηθάει.
Ερωτικά: Όταν αναφέρεστε σε έναν Ζυγό νιώθετε καλά αλλά όταν είναι να βρείτε μια χρυσή τομή όλο και κάτι σας δυσκολεύει. Εσείς πολύ συναισθηματικοί, οι άλλοι πολύ επικοινωνιακοί και διπλωμάτες, ο στόχος σας είναι κάπου το κέντρο. Με τον Υδροχόο πιο εύκολα θα τα βρείτε γιατί μπορεί να σας ενώσει η τέχνη ή κάτι το δημιουργικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Δίας που έχει γυρίσει ανάδρομος δεν είναι απαραίτητο να είναι κακός για σας γιατί θα ανταμειφθείτε σε σχέση με την προσφορά σας από τον περίγυρο που εργάζεστε. Αλλά ακόμα και από τις παρορμητικές κινήσεις οι οποίες γυρίζουν γύρω – γύρω από την αυτοεκτίμησή σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Εναρμονίζονται όλα τα πράγματα που εδώ και μέρες προσπαθούσατε να φέρετε σε μια σειρά. Όσοι πάντως οργανώνετε ένα ταξίδι για τις γιορτές να ξέρετε ότι θα περάσετε αρκετά καλά.
Ερωτικά: Σήμερα είστε πιο εύκολοι στο να συζητήσετε απλά και καθόλου εγωιστικά. Ίσως να δώσετε και στον άλλον να καταλάβει ότι του είστε πολύ απαραίτητοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχουν καταλαγιάσει κάποια πράγματα και γίνονται φιλότιμες προσπάθειες από πολλές πλευρές να μαζέψετε χρήματα ή να κλείσετε μια δουλειά η οποία δεν είναι στα μέτρα σας αλλά είναι αρκετά πρακτική και τουλάχιστον δε χάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Σας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το να εστιαστείτε σε πράγματα που σας υποχρεώνουν να συμμαχήσετε και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτόν σας.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να καλοπεράσετε αλλά και να δεχτείτε ακόμα και ένα μικρό δωράκι. Ο Κριός ίσως να θέλει κάτι να σας πει αλλά εσείς φοβόσαστε την διαφορετικότητα και για αυτό θα είστε όσο μπορείτε συντηρητικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε υπολογίσει κάποια πράγματα ότι θα σας έρθουν και τελικά να χρειαστείτε την αρωγή ενός ατόμου που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Η συνεργασία με Τοξότη θα γίνει αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίγεστε πάρα πολύ.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε στο φόρτε της δύναμής σας για αυτό πιθανόν να τραβήξετε δικές σας προσωπικές γραμμές οι οποίες μπορεί να ακυρώσουν πρωτοβουλίες τρίτων ατόμων. Η αρμονία σώματος και συναισθημάτων είναι πολύ βασική για σας.
Ερωτικά: Η ξαφνική προσωπική θέση που θα πάρετε μέσα στην σχέση σας από μια κατάσταση που εδώ και καιρό σας ενοχλεί πιθανόν να δημιουργήσει αναταραχές. Η μαγνητική παρουσία που έχει πάνω σας ένα νέο πρόσωπο θα σας συγκινήσει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι που μπορεί να σας φοβίζει λίγο αλλά επειδή θέλετε να κάνετε συγκεκριμένες αλλαγές πιθανόν το τολμήσετε τώρα και κυρίως με κάποιους συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Προτιμάτε την σιωπή και την εσωτερική σας ηρεμία παρά οτιδήποτε άλλο που σας κουράζει. Επειδή θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό αλλά και καλλιτεχνικό ίσως να μην το δείξετε σε κανέναν. Από την άλλη η βοήθεια ενός Κριού είναι πολύτιμη.
Ερωτικά: Είστε αρκετά σοβαροί αλλά και κάπως απελευθερωμένοι από τα πολλά πρέπει για αυτό ίσως να λειτουργήσετε καλύτερα. Μερικοί που θέλετε να κάνετε σχέση αλλά είστε κάπως κλειστοί η βοήθεια από ένα πρόσωπο της στενής σας οικογένειας ίσως να είναι πολύτιμη γιατί πιθανόν να γνωρίσετε έναν Παρθένο ή Αιγόκερω που να σας κάνει το κλικ.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να κρατήσετε μια στάση ήπιας πολιτικής γιατί μερικοί από εσάς ίσως να ανοίξετε υπερβολικά τα φτερά σας κι αυτό σημαίνει ότι δεν πατάτε καλά στα πόδια σας. Το πιο σημαντικό, επειδή δεν είστε εύκολοι στις συνεργασίες ή ακόμα και στις συμμαχίες ίσως σήμερα θα πρέπει να συμβιβαστείτε και να ακολουθήσετε και τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Πιστεύετε ότι το ταλέντο της επικοινωνίας που έχετε θα σας βοηθήσει στο να κάνετε κάτι διαφορετικό και να προσεγγίσετε κοντά σας άτομα που ίσως να σας δώσουν το έναυσμα και το ψάξιμο για πρωτόγνωρες αλλά και τολμηρές εμπειρίες.
Ερωτικά: Η εξομολόγηση ενός φίλου μπορεί να σας σοκάρει γιατί ενώ βαθιά μέσα σας το πιστεύατε ίσως να μην είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε. Επειδή υπάρχει και ένα πρόσωπο που δεν θέλετε να τα χαλάσετε μαζί του είστε κάπως μπερδεμένοι αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ μέχρι τώρα δεν είχατε και μεγάλη κινητικότητα σήμερα ξαφνικά θα γίνει ένα μπαμ και θα κινηθείτε κάπως περισσότερο. Η καλή εντύπωση μετράει και αυτή θα την δείξετε και με το παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βάζετε τα καλά σας με την κυριολεκτική και την μεταφορική έννοια. Αντιμετωπίζοντας ό, τι σας τυχαίνει με μεγάλη ευγένεια και επικοινωνιακή δυνατότητα μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει.
Ερωτικά: Δεν παραμένετε στάσιμοι σε οτιδήποτε και αν κάνετε κι ίσως κάνετε κίνηση συμβιβασμού αλλά και συνεργασίας. Η δύναμή σας είναι αυτή την στιγμή η ευελιξία και όχι γροθιά στο μαχαίρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια αξιόλογη φάση και αυτό θα το δείτε και από τις κινήσεις που γίνονται. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε ευελιξία και επικοινωνία. Αν σε κάτι δεν σας έχουν απαντήσει, μην περιμένετε, κάντε εσείς την κίνηση για να μάθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε σε μια φάση κοστολόγησης. Έχετε την δύναμη όμως να το ξεπεράσετε γιατί είστε καλύτερα από άλλες φορές. Το ψυχολογικό για σας είναι το πιο σημαντικό και τουλάχιστον για σήμερα θα έχετε εσωτερική άνεση.
Ερωτικά: Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πιθανόν να του κάνετε μια μικρή εξομολόγηση γιατί θέλετε να τα πάτε καλύτερα επειδή έχετε βαρεθεί τις συγκρούσεις και τα πολλά λόγια. Η εσωτερική γαλήνη μετράει για σας περισσότερο και σίγουρα θα το επιδιώξετε άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ένα άνοιγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να στηρίξετε κάτι που προσπαθείτε να κάνετε. Η διορατικότητα σας αυτόν τον καιρό είναι αναπτυγμένη οπότε δεν θα σταθείτε σε κάτι που σας λένε οι άλλοι αλλά στο τι θέλετε εσείς.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε στη μέση κάποιων πραγμάτων και κατά κάποιο τρόπο θα χρειαστεί να εξισορροπήσετε ανάμεσα σε δυο στρατόπεδα. Το να επιμεληθείτε την εμφάνισή σας είναι ένα κίνητρο για να νιώσετε καλύτερα.
Ερωτικά: Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε περισσότερο και να βγείτε αν μπορείτε και έξω για αλλάξετε παραστάσεις. Είναι όμορφο να κάνετε από κοινού πράγματα με το σύντροφο, να μοιράζεστε στιγμές που έχουν περισσότερη επικοινωνία. Με τον Ζυγό ίσως να βρεθείτε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας αιφνιδιάσει γιατί θα έρθετε σε επαφή με κάποια άτομα που θα ξεφυτρώσουν από το πουθενά και πιθανόν να σας δώσουν άμεση ελπίδα για το μέλλον.
Πηγή: astrology.grΑντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο