25 Νοε 2013

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Τι λέει το ζώδιό σου για τα επαγγελματικά την εβδομάδα που ξεκινά; Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου τις επόμενες μέρες; Αν ξέρεις και το ζώδιό του θα είσαι ακόμη πιο σίγουρη...


ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα για το ζώδιό σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε οδηγήσει σε εύκολα και ομαλά μονοπάτια, όσον αφορά στην τακτοποίηση λογαριασμών και εκκρεμοτήτων, ενώ η Σελήνη στον Ζυγό από την Τετάρτη μέχρι και το πρωί του Σαββάτου, θα σου χαρίσει σωστή και αυστηρή κρίση, ώστε να μην σε πιάσουν… κορόιδο! Απόφυγε όμως συζητήσεις με τους ανωτέρους σου, που σκοπό έχουν την προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων, αν δεν είσαι σίγουρη τόσο για τις κινήσεις σου, όσο και για τις επιδόσεις σου. Στα αισθηματικά, το ταίρι σου σε χρειάζεται και εσύ θα πρέπει να το φροντίσεις, ακόμη κι αν αυτό σε πιέζει και δεν σου αφήνει ελεύθερο χρόνο. Διαφορετικά, θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες, που θα σε στενοχωρήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις τη δυνατότητα να δείξεις τη ρομαντική σου πλευρά στο έτερον σου ήμισυ. Με τη στάση σου, μπορείς να μειώσεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Ξεκίνησε να υλοποιείς τα σχέδιά σου για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα στην εργασία σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες θα αναδείξουν τα ταλέντα σου. Θα έχεις πολλές προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα είναι ιδιαίτερα αξιόλογες. Φρόντισε να ρυθμίσεις με προσοχή τα έσοδα και τα έξοδά σου και μην κάνεις κινήσεις που θα χαλάσουν την προσπάθεια που κάνεις εδώ και καιρό για να τα ισορροπήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάτι σε πιάνει αυτή την εβδομάδα και γκρινιάζεις συνεχώς! Μία σου φταίει το σπίτι που χρειάζεται ανακαίνιση (κατά τη γνώμη σου πάντα), μία σου φταίνε οι συνάδελφοι που σε επιβουλεύονται, μία σου φταίει ο αγαπημένος σου που ξαφνικά μετά από 10 χρόνια απέκτησε κουσούρια και τελικά, το μόνο που δεν φταίει είναι το συντηρητικό και ξεροκέφαλο μυαλό σου. Άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια κατάματα! Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με Ουρανό και Πλούτωνα φταίνε τελικά, που σε κάνουν τόσο προκλητικά ισχυρογνώμονα. Μην απογοητεύεσαι όμως, γιατί υπάρχουν και άλλες, πιο θετικές όψεις, που θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλύτερα, όπως αυτή του Ήλιου με τον Ουρανό το Σάββατο, που θα σου χαρίσει πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με γνωστούς και μη, ικανοποιώντας έτσι την αδιάκοπη αναζήτηση σου για το πώς μπορείς να ζήσεις μια ασφαλή και ακίνδυνη (σε όλους τους τομείς), ζωή!

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα και μια συμβιβαστική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου. Όσο για τους singles του ζωδίου, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές γνωριμίες, οι οποίες όμως δεν θα σας ενθουσιάσουν πολύ, για να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό μαζί τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας πολλές εκκρεμότητες, που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Οι αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν σημαντικά αυτή την εβδομάδα. Από την άλλη, προσπάθησε να ελέγξεις την καταναλωτική σου μανία, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και να σου προσφέρει λάμψη και γοητεία, δεν υπάρχουν καλύτερες μέρες από αυτές για ένα ταξίδι ή μία εκδρομή. Μπορείς επίσης να αξιοποιήσεις αυτή την εβδομάδα για να αυξήσεις την κοινωνική σου δραστηριότητα, να ασχοληθείς με την σωματική σου ευεξία και να μπεις σε ευχάριστες περιπέτειες, όπου η αδρεναλίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο. Η αισιοδοξία είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας, γι’ αυτό και υπάρχει θετική ενέργεια, την οποία πραγματικά αξίζει να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου, επαγγελματικών και προσωπικών. Η Σελήνη στον Ζυγό από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, θα χτυπήσει την πόρτα της ψυχής σου, αλλά καλύτερα μην… της ανοίξεις, γιατί οι αρνητικές της όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα σε ξεγελάσουν και αντί για χαρά, θα σε τρατάρουν θλίψη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Κάποιες παρεξηγήσεις που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ και θα σε απομακρύνουν από κοντά του. Οι singles, να έχετε το νου σας το Σαββατοκύριακο αυτό, γιατί με την όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά χωρίς πιθανότητες μελλοντικής εξέλιξης. Μην ενθουσιάζεστε άδικα!

Επαγγελματικές
Tο πρόγραμμά σου στην εργασία σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και εσύ θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική σε κάθε σου κίνηση. Να είσαι μετρημένη σε αυτά που θα πεις και αυτά που θα κάνεις. Φρόντισε στα οικονομικά σου να δείξεις συνέπεια. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν υπάρχει πιο ακατάλληλη περίοδος για να ζητήσεις μία αύξηση ή μία χάρη από τους ανωτέρους σου από τα μέσα αυτής της εβδομάδας, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από τις όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Γι’ αυτό μην ανοίγεσαι και μην αποκαλύπτεις τις επιδιώξεις και τα θέλω σου, χωρίς πρώτα να βεβαιωθείς για τις προθέσεις των γύρω σου. Εν αντιθέσει, απαλλάξου από οτιδήποτε και οποιονδήποτε σου δημιουργεί προβλήματα και άφησε στην άκρη τυχόν ευαισθησίες και… συμπόνιες. Στα προσωπικά σου, η ψυχρότητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αλλά θα ήταν προτιμότερο να μην διεκδικήσεις συναισθήματα από κανένα αγαπημένο σου πρόσωπο, γιατί μπορεί να ακολουθήσει η αντιπαράθεση, η σκληρή κριτική και τελικά, η αδιαλλαξία. Εν κατακλείδι μείνε ήρεμη, λογική και, με σίγουρες και καλά μελετημένες κινήσεις, δράσε αναλόγως.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δείξεις μεγάλη προσοχή. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Σκέψου πολύ καλά πριν μιλήσεις και πριν εκφράσεις παράπονα και απαιτήσεις προς τον σύντροφό σου. Όσο για τους singles του ζωδίου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα σας ενθουσιάσει. Τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό και να σας δίνει τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πολύ κόσμο. Κάπου εκεί μέσα ίσως να είναι και το άλλο σας μισό!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στην εργασία σου καλά θα κάνεις να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδιά σου και να σε εκθέσουν. Οι οικονομικές συναλλαγές σου θα χρειαστούν προσοχή. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που μπορούν να σε ζημιώσουν, γιατί μετά θα αγχωθείς. 

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα επειδή η ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, για άσκηση της εξουσίας και για κυριαρχία βγαίνει στην επιφάνεια, με τις αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, στα μέσα της εβδομάδας, θα πρέπει να προσέχεις πολύ, ώστε να αποφύγεις τους διαπληκτισμούς και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Οι υπερβολές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη τακτικής ή στρατηγικής, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Το Σαββατοκύριακο, η αρμονική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό μπορεί μεν να σου στείλει κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά χωρίς προοπτική για το μέλλον.

Αισθηματικές
Δείξε υπομονή στα αισθηματικά σου αυτές τις μέρες και απόφυγε τις ανούσιες κόντρες με το σύντροφό σου. Μην γίνεσαι επικριτική και απόμακρη απέναντί του και μην τον φτάνεις στα όριά του, εφόσον βλέπεις ότι δεν περνάει και την καλύτερή του περίοδο. Οι singles κάντε λίγη υπομονή ακόμα. Σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα σας ικανοποιήσει και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα, που θα σε χαροποιήσουν, αλλά θα γεμίσουν και το πορτοφόλι σου. Κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις καλά θα κάνεις να τις ρυθμίσεις με σοβαρότητα και μην τις αμελήσεις ακόμη μία φορά. Μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και σπατάλες, που θα σε πιέσουν αργότερα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για το ζώδιό σου, έστω κι αν οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη στα μέσα της εβδομάδας με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δεν θα σου επιτρέψουν ευχέρεια κινήσεων, κυρίως στα επαγγελματικά θέματα. Αν έχεις στο μυαλό σου νέα σχέδια και ιδέες που θέλεις να προωθήσεις, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς, γιατί δεν θα έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Φρόντισε την υγεία σου και συνάντησε καλούς σου φίλους, που σου χαρίζουν στιγμές χαράς. Εσύ που είσαι δεσμευμένη, θα περάσεις ιδανικές στιγμές με το ταίρι σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου, σου δίνει για λίγο ακόμη λάμψη και λαμπερή κοινωνική ζωή, γι’ αυτό μην αφήνεις τις μέρες να περνούν έτσι, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν ακόμη και αφορούν στην περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου σου το τελευταίο διάστημα. Οι singles μπορείτε να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αλλάξτε διάθεση και περάστε ξέγνοιαστα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που η θετική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό θα σας ευνοήσει.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα είναι λίγο περίεργα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις, για να μην γίνουν σοβαρά λάθη αργότερα. Οι οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε πιέσουν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη, με τις επιρροές που δέχεσαι από τις όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, γι’ αυτό θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή σε καταστάσεις που καθυστερούν και αναβάλλονται. Πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι στο χέρι σου τώρα να αλλάξεις τα πράγματα. Οι δεσμευμένες θα πρέπει να αφήσετε έξω από τη σχέση σας τρίτα άτομα που δημιουργούν προβλήματα και όσες είστε μόνες, μην βγείτε τώρα στο "ψάξιμο" γιατί με το παρόν πλανητικό σκηνικό θα… φάτε τα μούτρα σας. Στον επαγγελματικό τομέα, ψάχνεις για λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά οι λύσεις αργούν. Μην βιάζεσαι και δείξε υπομονή αυτό το διάστημα. Μεγάλη προσοχή σε πάσης φύσεως ανοίγματα, γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο τη σχέση με το ταίρι σου αυτές τις μέρες. Κάποιες εντάσεις είναι πιθανό να σε επηρεάσουν και να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Οι singles του ζωδίου, φροντίστε να ελέγξετε το άγχος σας και σύντομα θα μπορέσετε να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Επαγγελματικές
Οι υποχρεώσεις που θα έχεις στην εργασία σου θα είναι αυξημένες. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα και θα έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις τα χρήματά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ουρανό και τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα σε φέρει αντιμέτωπη με τις αλήθειες της προσωπικής σου ζωής. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει πόνο και μελαγχολία, αλλά θα βγεις πιο δυνατή και ώριμη. Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα χρειαστεί να τα λύσεις άμεσα, για να συνεχίσεις να είσαι ενωμένη με το ταίρι σου. Αντίθετα, στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα δώσουν στους στόχους σου και στις επιθυμίες σου αέρα υλοποίησης. Θα υπάρξουν πρόσθετες υποχρεώσεις που θα σε επιβαρύνουν, μην πτοηθείς όμως, γιατί θα είναι πρόσκαιρες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μέχρι τότε όμως, επιβάλλεται να κάνεις υπομονή και να προσπεράσεις διπλωματικά κάποια προβληματάκια, που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση στα μέσα της εβδομάδας. Μια ρομαντική έκπληξη θα σε κάνει να περάσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Οι singles προτιμήστε να περάσετε ήρεμα μέχρι να βρεθεί κάτι αξιόλογο για εσάς και μην απογοητεύεστε. Η περίοδος που ακολουθεί, θα είναι αρκετά ερωτική.

Επαγγελματικές
Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές σε θέματα, που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν στην εργασία σου. Προβλήματα που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα και κρατούσαν πίσω τα σχέδιά σου, θα λυθούν σύντομα και θα ικανοποιηθείς. Στον αντίποδα, τα έξοδά σου θα είναι αυξημένα αυτό το διάστημα. Μην κάνεις κινήσεις, που μπορούν να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ήλιος, που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορείς να προχωρήσεις στην υλοποίηση τόσο των προσωπικών σου όσο και των επαγγελματικών σου σχεδίων, χωρίς να υπάρχει φόβος και ανασφάλεια ότι θα αποτύχεις. Έτσι λοιπόν, αυτή η εβδομάδα σου χαρίζει εύνοια και τύχη, οι κόποι σου αναγνωρίζονται και αυτά που αναζητούσες τόσον καιρό φαίνονται πως βρήκαν το σωστό δρόμο για να έρθουν κοντά σου. Υποχρέωσή σου είναι να τα απολαύσεις και όχι να μεμψιμοιρήσεις. Τα αισθηματικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στα μέσα της εβδομάδας, με τις επιρροές που δέχεσαι από τις αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, αλλά θα είναι πρόσκαιρα. Το πλανητικό σκηνικό θα σου προκαλέσει τύψεις και ενοχές για την αδιάφορη στάση που έχεις υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό προς τον αγαπημένο ή την οικογένειά σου και θα ταρακουνήσει τον εγωισμό σου, όμως θα είναι για το καλό σου.

Αισθηματικές
Αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου και να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Εσύ που είσαι ακόμη μόνη κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα μπορέσεις να βρεις το ταίρι που σου αξίζει. Τα άστρα είναι πολύ φιλικά μαζί σου και ίσως η στιγμή που περίμενες έχει ήδη έρθει! Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλά πράγματα μαζί με τους συνεργάτες σου. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου όμως, γιατί ίσως έτσι διακινδυνέψεις κάτι από τα κεκτημένα σου χωρίς να το καταλάβεις. Οι οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κινήσου άμεσα και έξυπνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι καλή και δημιουργική για το ζώδιό σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει τύχη και καταξίωση και θα δεις κάποιες από τις επιδιώξεις σου να πραγματοποιούνται. Άτομα σε θέσεις ανώτερες από εσένα, σε στηρίζουν πραγματικά και στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μοναδική σταθερότητα (ανέλπιστη για την εποχή μας). Στα αισθηματικά σου οι μέρες είναι καλές, γιατί η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σε απελευθερώσει από διλήμματα και αμφιβολίες και θα σε ανανεώσει ολοκληρωτικά. Είναι καιρός να βάλεις στην άκρη στιγμές που σε ενόχλησαν και να αφιερωθείς στον σύντροφό σου, ψυχή τε και σώματι. 

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Θα κάνει καλό και στους δυο σας, αν εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Οι singles του ζωδίου, να ξέρετε πως με το ταμπεραμέντο σας θα μαγνητίσετε πολλά πρόσωπα. Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε και πολύ γρήγορα θα γίνετε ευτυχισμένες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα χρειαστεί μεγάλη οργάνωση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σωστά στις απαιτήσεις της δουλειά σου, αλλά αν κινηθείς με μεθοδικότητα, όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα, για να περάσεις χωρίς άγχος τις γιορτές που έρχονται. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, καλό θα είναι να προσέξεις πολύ τις αποφάσεις που θέλεις να πάρεις στον επαγγελματικό σου τομέα και να δώσεις μεγάλη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια προτού το κάνεις, γιατί με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιούνται μεσοβδόμαδα ανάμεσα στην Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και τον Πλούτωνα, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος εξαπάτησης. Θα υπάρξουν πολλές πιέσεις, δυσκολίες και μέτωπα που θα κληθείς να κλείσεις, αλλά το άγχος που νιώθεις δεν θα σου δώσει τις απαντήσεις που αναζητάς. Στα αισθηματικά σου, είναι ένα διάστημα που ενδεχομένως αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και νιώθεις ότι η σχέση ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και βρες λύσεις σε αυτό το προσωρινό σου αδιέξοδο.

Αισθηματικές
Θα νιώσεις την ανάγκη να σκεφτείς μερικά πράγματα για τη σχέση σου. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματά σας, αρκεί ο καθένας από τη μεριά του να προσπαθήσει να καταλάβει τις πραγματικές ανάγκες του άλλου. Οι singles, με τον ερωτισμό σας στα ύψη, θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες, οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν πολύ, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που ο Ήλιος από τον Τοξότη θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό και θα ενισχύσει την κοινωνικότητά σας!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις πολλές υποθέσεις, που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Κάνε αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ μελλοντικά, και μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να δείξεις προσοχή. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρεις τα χρήματά σου. 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι για εσένα ένα διάστημα, που σου δημιουργεί έντονες τάσεις για αλλαγή σε καταστάσεις, που έχουν μείνει στάσιμες εδώ και καιρό. Από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή, που η Σελήνη θα πραγματοποιήσει αρνητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, το διάστημα θα είναι δύσκολο και ίσως σε φέρει σε επικίνδυνη απόσταση με τον σύντροφό σου. Είναι στο χέρι σου να βγεις από αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση, αν επιτρέψεις στη λογική σου να υπερτερήσει έναντι του συναισθήματος. Στα επαγγελματικά σου ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια και επιβάλλεται συντηρητικός χειρισμός των οικονομικών σου, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσεις μέσα από τη συζήτηση να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που κρατούσαν σε στασιμότητα τη σχέση σου με τον σύντροφό σου για αρκετό καιρό τώρα. Όσο για τους singles, η τύχη δεν θα αργήσει να σας χαμογελάσει. Σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να μείνεις συνεπής σε όλα όσα έχεις προγραμματίσει να κάνεις. Συγκράτησε τα νεύρα σου σε συγκρούσεις που θα προκαλέσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου. Μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα, αν παραμείνεις συγκρατημένη και δεν ξεσπάσεις. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να δείξεις προσοχή. Μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που μπορούν να σε πιέσουν μελλοντικά.

tlife

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο