13 Ιουλ 2013

Το διασημότερο top model του πλανήτη (κέντρο) με τις αδελφές της. Την αναγνωρίζετε;

Ήταν κουκλίτσα από μικρή και εξελίχθηκε σε καλλονή...
"Οι τρεις σωματοφύλακες. Η Γκάμπι, εγώ και η Πάτι το 1982", έγραψε δίπλα στη φωτογραφία της στο instagram η Gisele Bündchen.

Το διασημότερο και ...πλουσιότερο top model στον πλανήτη μέχρι αυτή τη στιγμή, δείχνει πως από μικρή είχε όλα τα προσόντα για να κάνει την καριέρα που τελικά ακολούθησε. Δεν είναι αυτό που λέμε άσχημη μικρή, όμορφη μεγάλη. Εκείνη από 2 ετών ήταν κουκλίτσα με ξανθά μαλλάκια με μπούκλες και ένα γλυκύτατο παιδικό μουτράκι.


Στη φωτογραφία ποζάρει με τις 3 από τις 5 αδελφές της στο σπίτι τους στη Βραζιλία.

Μεγάλωσε με τις 5 αδελφές της, Raquel, Graziela, Gabriela, Rafaela και την δίδυμη αδελφή της της Patricia, η οποία είναι μικρότερή της κατά 5 λεπτά. Το 1993 η Gisele σε ηλικία, 13 ετών παρακολούθησε μαθήματα μόντελινγκ σε σχολή μαζί με τις αδελφές Patricia και Gabriela ύστερα από επιμονή της μητέρας τους. Το 1994 την ανακάλυψαν από το Elite model look σε ένα εμπορικό κέντρο στο Sao Paolo της Βραζιλίας όπου έκανε τα ψώνια της και από τότε ξεκίνησε μία λαμπρή πορεία για την 33χρονη σήμερα star της πασαρέλας, επιχειρηματία, συζύγου και μαμάς δύο παιδιών.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο