6 Ιουλ 2013

Νίκος Χατζηνικολάου: Θα παρουσιάζει – τελικά – το κεντρικό δελτίο του STAR;

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο κορυφαίος άνκορμαν θα παρουσιάζει τελικά το κεντρικό δελτίο του STAR και δεν θα είναι απλά σχολιαστής, βγαίνοντας στα «παράθυρα» από την εφημερίδα του! Οι φήμες «φούντωσαν» μετά την πρώτη του επίσκεψη στο κανάλι της Κηφισιάς…

«Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεναγήθηκε σε... όλους τους χώρους του σταθμού, ήταν ιδιαίτερα φιλικός με όσους εργαζόμενους έτυχε να συναντήσει, ενώ δεν έκρυψε ούτε στιγμή την χαρά και τον ενθουσιασμό του» λέει εργαζόμενος του Star και συμπληρώνει «Θα ακολουθήσουν και επόμενα ραντεβού, έτσι ώστε να σχεδιαστεί το νέο μοντέλο ειδήσεων του καναλιού, αφού, από Σεπτέμβρη, δεν θα έχει καμία σχέση η θεματολογία του με ό,τι βλέπουμε σήμερα».

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως στο Star υπάρχει η αίσθηση ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει τον ρόλο του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων -και όχι η Μάρα Ζαχαρέα, όπως ανακοινώθηκε και στο επίσημο δελτίο Τύπου του σταθμού- ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από τα στελέχη του καναλιου. Όσο για τα υπόλοιπα θέματα, εκτός του δελτίου ειδήσεων, που συζήτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στις πρώτες σημερινές επαφές του με τα στελέχη του σταθμού:

«Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νέες εκπομπές του καναλιού και το πώς αυτές αλλά και το γενικότερο πρόγραμμα του σταθμού θα διαμορφωθουν τη νέα σεζόν. Ειδικότερα, ρώτησε να μάθει ποιος θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου» αναφέρει πηγή του Yupiii, προσθέτοντας πως οι πρώτες σκέψεις για τον τίτλο της συγκεκριμένης εκπομπής καταλήγουν στο «ΤΩΡΑ». Παράλληλα, αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii αναφέρουν πως το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς βρίσκεται αυτές τις μέρες σε διαπραγματεύσεις για την αγορά 20 mini links – ουσιαστικά πρόκειται για τεχνικό εξοπλισμό που προσαρμόζεται πάνω σε οποιαδήποτε κάμερα και δίνει τη δυνατότητα ζωντανής σύνδεσης από οπουδήποτε, με μια απλή κάμερα.

«Αν σκεφτείς ότι το μεγαλύτερο έξοδο ενός καναλιού είναι τα links, η αγορά μιας τόσο μεγάλης ποσότητας mini links δείχνει την πρόθεση του σταθμού να «χτυπήσει» δυνατά την ενημέρωση, βγάζοντας ζωντανές συνδέσεις από οπουδήποτε μπορεί να υπάρχουν γεγονότα και να «συμβαίνουν» ειδήσεις» λέει στο Yupiii πηγή από το Star.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο