20 Ιουλ 2013

Ο Σάκης Ρουβάς απαντά σε όσους τον σχολιάζουν για την επιλογή του να παίξει σε αρχαία τραγωδία

Ο 41χρονος δημοφιλής ποπ σταρ και παρουσιαστής και εσχάτως ηθοποιός Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Close up» και μίλησε για το νέο, «γενναίο» βήμα στον χώρο του θεάτρου και της αρχαίας τραγωδίας.

Ο Σάκης Ρουβάς ...ως γνωστό πρωταγωνιστεί το φετινό καλοκαίρι στην παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη «Βάκχες» του Ευριπίδη όπου κάνει το θεό Διόνυσο.

Ο Σάκης Ρουβάς όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ένας κορυφαίος Έλληνας σταρ. Είναι ο καλλιτέχνης που επιδιώκει και καταφέρνει να διευρύνει τα όριά του και δε σταματά να εξελίσσει τον εαυτό του. Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για το νέο, τολμηρό και ασυνήθιστο βήμα στην έως τώρα καριέρα του, να παίξει σε αρχαία τραγωδία αλλά και για όσα πιστεύει, ελπίζει και ονειρεύεται για το μέλλον και αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι ξέρει να κερδίζει τα στοιχήματα που βάζει οι ίδιος στον εαυτό του.

Στο ερώτημα τι απαντά σ’ αυτούς που πιστεύουν ότι η επιλογή του ήταν τολμηρή, υποστηρίζοντας ότι ένα ποπ είδωλο δεν έχει θέση στον χώρο του αρχαίου δράματος, ο Σάκης Ρουβάς τόνισε, «μα ο Διόνυσος είναι ένα αναγνωρισμένο και δημοφιλές είδωλο, είναι καταγεγραμμένη και αυτή την πλευρά του, δεν μπορούμε να την αγνοούμε. Έχει στον πυρήνα του την τόλμη και την ανατροπή κι έβγαλε και από μένα αυτά τα χαρακτηριστικά».

Η παράσταση «Βάκχες» όπου παίζει και η Ρούλα Πατεράκη, θα φιλοξενηθεί στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας το διήμερο 24 και 25 Ιουλίου 2013 στις 21.30.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο