14 Ιουλ 2013

Το πρωί σερβιτόρος, το βράδυ… ηθοποιός

Την πόρτα γνωστού ηθοποιού χτύπησε η οικονομική κρίση, καθώς αναγκάστηκε εκτός από το θέατρο να κάνει και δεύτερη δουλειά ως σερβιτόρος.

Ο λόγος για τον... Ορέστη Τζιόβα, ο οποίος δηλώνει στην εφημερίδα «Real News» ότι νιώθει περίεργα και μπερδεμένος με αυτό. «Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Αν αρνηθώ να αναφερθώ στη δουλειά του σερβιτόρου που κάνω θα πουν πως είμαι κομπλεξικός. Αν αρχίσω να μιλάω θα με βγάλουν λαϊκιστή. Το θάψιμο δεν το γλιτώνω.

Όχι, δεν το παίζω παιδί του λαού. Φέτος έπρεπε πραγματικά να βρω μια δεύτερη δουλειά αφού μένω σε ένα σπίτι που πρέπει να το πληρώνω, έχω ένα ψυγείο να γεμίσω, μια σειρά από λογαριασμούς και έσοδα που δεν φτάνουν για να προχωρήσω. Το καλό είναι ότι ποτέ δεν ήμουν από τους τύπους που κάθονται και αράζουν. Αντίθετα, ήθελα πάντα να υπάρχει κάτι στη ζωή μου που να με κρατάει απασχολημένο, αλλιώς θα μπορούσα να πάθω μέχρι και κατάθλιψη» δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος δεν θα πάει φέτος διακοπές.

Θα ξεδώσει όμως παίζοντας ποδόσφαιρο με φίλους την πιο αγαπημένη του συνήθεια τον τελευταίο καιρό μετά την ποδηλασία, την οποία σταμάτησε όταν του έκλεψαν και το τρίτο ποδήλατό του.

Όσο για τα αισθηματικά… δηλώνει μόνος αυτή την περίοδο.

«Δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν περιμένω κάτι, δεν ψάχνω για καμία. Τα αφήνω όλα στην τύχη» καταλήγει ο ηθοποιός.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο