8 Ιαν 2013

Τρέιλερ «Only God Forgives»: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ τις τρώει (και τις ρίχνει)…


Ανάμεσα στους πυκνούς καπνούς που σκεπάζουν το πρώτο χαμηλής ποιότητας τίζερ που κυκλοφόρησε από το «Only God Forgives» διακρίνεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ να πυγμαχεί σε ρινγκ με κομψό κουστούμι… 

Ο νεαρός αμερικανός σταρ τη φετινή χρονιά θα λερώσει ακόμη περισσότερο το πλούσιο –κινηματογραφικό- ποινικό του μητρώο πρωταγωνιστώντας ως «κακό παιδί» σε τρεις περιπέτειες και πιο συγκεκριμένα στο μαφιόζικο«Gangster Squad» , στο ιλιγγιώδες «Τhe Place Beyond the Pines» και στο ατόφια ζόρικο «Only God Forgives». Το τελευταίο αποτελεί την καινούργια ταινία του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, του σκηνοθέτη που έφτιαξε δική του σχολή με την στυλιζαρισμένη βία, τις 80s μελωδίες και τα εκτυφλωτικά φώτα νέον του«Drive». Ο βιρτουόζος Δανός επιστρέφει ανανεώνοντας την επιτυχημένη του συνεργασία με τον πολυάσχολο Ράιαν Γκόσλινγκ σε ένα ωμό πυγμαχικό δράμα το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σοκάρει… Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν αναμένεται να τραβήξει στα άκρα τη αγαπημένη του θεματική της βίας, έχοντας ως πρωταγωνιστή στην καινούργια του ταινία (πέρα από τον Γκόσλινγκ) ένα από τα πιο αιμοβόρα αθλήματα σε ολόκληρο το πλανήτη, το Muay Thai. 

Η ιστορία του «Only God Forgives» ζουμάρει στον βρετανό Τζούλιαν που ζει στην Μπανγκόκ και είναι ιδιοκτήτης ενός κλαμπ πυγμαχίας, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από «βιτρίνα» για την οικογενειακή επιχείρηση ναρκωτικών που διατηρεί. Όταν ο αδελφός του Μπίλι δολοφονείται, η μητέρα τους Τζένα (Κρίστεν Σκοτ Τόμας) έρχεται στην Ταϊλάνδη για να πάρει εκδίκηση για την απώλεια του γιου της. Ο Τζούλιαν (Ράιαν Γκόσλινγκ) θα έρθει σε επαφή με τον ταϊλανδέζικο υπόκοσμο κυνηγώντας έναν διεφθαρμένο συνταξιούχο αστυνομικό, γνωστό και ως «Ο Άγγελος της Εκδίκησης». 

Ακολουθεί το μόλις είκοσι δευτερολέπτων τίζερ-τρέιλερ του «Only God Forgives», το οποίο μάλλον θα κάνει πρεμιέρα στις προσεχείς Κάνες τον Μάιο.



Γιάγκος Αντίοχος yantiochos@athinorama.gr


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο