25 Ιουν 2012

Η Adele, ο bisexual εραστής της και ένας gay


Η Adele ποτέ δεν έκρυψε ότι τα τραγούδια της είναι εμπνευσμένα από τη ζωή της και το ντεμπούτο άλμπουμ της “19” ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των λανθασμένων επιλογών που έκανε στην ερωτική της ζωή. 

Μία ανεπίσημη βιογραφία ...
... επιβεβαιώνει το δράμα της! 

Ο συγγραφέας Marc Shapiro έγραψε ένα βιβλίο για τη ζωή της βρετανίδας τραγουδίστριας με τίτλο “Adele: The Biography”, όπου περιγράφει την ιστορία της, από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα. 

Στο βιβλίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα σκαμπανεβάσματα της ερωτικής της ζωής και στο πόσο την επηρέασε στις σχέσεις της ο αλκοολικός πατέρας της. 


Ο Shapiro αναφέρει: «Ένα είναι σίγουρο… Ο πρώτος έρωτας της Adele ήταν σκέτη καταστροφή». Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που συνέβη την ημέρα των 18ων γενέθλιά της, για το οποίο εμπνεύστηκε το “Daydreamer” που περιλαμβάνεται στο πρώτο της άλμπουμ. 

Η Adele εξομολογήθηκε τον έρωτά της σε έναν άντρα, ο οποίος δεν της είχε κρύψει ότι ήταν bisexual. Η έλξη ήταν αμοιβαία, αλλά την ίδια βραδιά εκείνος το έσκασε με έναν gay φίλο της. 

Αντί να τον ξεγράψει, συνέχισε αυτή τη σχέση, ενώ ο bi εραστής της είχε παράλληλα ερωτικές επαφές με άλλους άντρες. Το ειδύλλιο τερματίστηκε τέσσερις μήνες αργότερα, καθώς η Adele δεν άντεξε τηνταπείνωση. 


Επίσης, στο βιβλίο αποκαλύπτεται η σχέση της τραγουδίστριας με τον αλκοολικό πατέρα της, ο οποίος είχε πάρει διαζύγιο με τη μητέρα της, όταν η Adele ήταν τριών ετών. 

Μολονότι η Adele είχε ως πρότυπο τη μητέρα της, όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας, φαίνεται ότιαναζητούσε σε προβληματικές σχέσεις την τρυφερότητα που δεν της έδειξε ποτέ ο πατέρας της. 

«Η Adele λατρεύει το δράμα και επιλέγει άντρες που την συμπεριφέρονται άσχημα. Δεν μπορούσε να τους αντιμετωπίσει γι’ αυτό και έπνιγε τον πόνο της στο αλκοόλ», δήλωσε ο Shapiro στο In Touch Weekly. 


Συγκεκριμένα περιλαμβάνει αποσπάσματα από συνεντεύξεις της ίδιας της τραγουδίστριας, όπου μιλάει για τα μεθύσια μέχρι τελικής πτώσεως, ακόμα και κατά τη διάρκεια συναυλιών της. 

Το βιβλίο “Adele: The Biography” είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου.


πηγη

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο