8 Ιουν 2017

Στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ


Στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ, για να αντιμετωπίσει πρόβλημα που σχετίζεται με τη ...
χολή της. 




Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια νοσηλεύεται από χθες στον 6ο όροφο δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, οι θεράποντες ιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο της εγχείρησης και της έκαναν χθες κάποιες εξετάσεις για να διαπιστώσουν την οργανική κατάσταση THW, καθώς η τραγουδίστρια βρίσκεται σε μια ηλικία που δεν ενδείκνυται για χειρουργικές επεμβάσεις. «Ωστόσο, η περίπτωσή της θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί λαπαροσκοπικά...» δήλωσε στην «Espresso» πηγή από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, η Γκρέυ δεν έχει χάσει την καλή διάθεση που τη συντροφεύει ακόμα και στις δύσκολες στιγμές και θέλει με κάθε τρόπο να λυθεί το πρόβλημά της και να επιστρέψει στο σπίτι της. Στο νοσοκομείο βρίσκονται από χθες και οι δύο γιοι της, ο Βασίλης και ο Φίλιππος, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως στο πλευρό της, μόλις πληροφορήθηκαν από την ίδια το πρόβλημα της υγείας της.

«Δεν είναι κάτι σοβαρό και η Καίτη το αντιμετωπίζει πολύ ψύχραιμα. Αλλωστε, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε εκείνα που πέρασε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν είχε πέσει δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα και είχε σπάσει πρώτα το ισχίο της και στη συνέχεια το αριστερό χέρι της. Και τότε, όμως, που καθηλώθηκε στο κρεβάτι, το αντιμετώπισε παλικαρίσια και όλα πέρασαν...» μας λέει στενή φίλη της, με την οποία γνωρίζονται χρόνια και ξέρει καλά πως η τραγουδίστρια δεν το βάζει εύκολα κάτω σε ό,τι κι αν της συμβαίνει. Της ευχόμαστε περαστικά!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο