21 Φεβ 2017

Αυτή θα ήταν η συνέχεια των Δύο Ξένων αν πήγαινε τρίτη σεζόν


Όσα γράφτηκαν τότε στα περιοδικά...
Αν η Μαρίνα Κουντουράτου συνέχιζε τις περιπέτειές της με τον Κωνσταντίνο Μαρκορά, άραγε τι θα γινόταν; 

Περιοδικά της εποχής αποκαλύπτουν ένα τέλος που δεν θα δούμε ποτέ. Ο Μαρκοράς με την Κουντουράτου έχουν μετακομίσει στο Λονδίνο, αυτός πετυχημένος σκηνοθέτης κι εκείνη κουλτουριάρα όσο ποτέ! Τα μωρά τους εσώκλειστα σε πολύ καλό Κολλέγιο. Εκείνη χάνει τη λάμψη της και έρχεται η τριβή στο ζευγάρι, ώσπου στην ιστορία...εμφανίζεται η Μάρα. Το ζευγάρι απομακρύνεται, η Μαρίνα φεύγει και ο Μαρκοράς κοιμάται με την πρώην αγαπημένη και σεναριογράφο, καθιστώντας την...έγκυο!

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα η Μαρίνα δεν μπορεί να βρει κανάλι για το νέο της λουκ, και καταλήγει σε ένα τριτοκλασάτο προσπαθώντας να βρει ξανά τους ρυθμούς της ως διάσημη παρουσιάστρια.

Το διαζύγιο του ζευγαριού φέρνει και δικαστήρια για την κηδεμονία των παιδιών και μάλιστα την υπόθεση εκδικάζει η... Μίνα! Ο Μαρκοράς έπειτα, αναλαμβάνει τη διεύθυνση ενός καναλιού, προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαρίνα να ορθοποδήσει χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. 

Στο ενδιάμεσο, τα παιδιά έρχονται στην Ελλάδα και μένουν ξανά όλοι μαζί σε ένα σπίτι, αλλά κρατώντας τις αποστάσεις τους...

Και έρχεται και το μεγάλο φινάλε όπου ο Κωνσταντίνος γυρνώντας στην Ελλάδα καταφέρνει να ανεβάσει την Αντιγόνη με πρωταγωνίστρια την Μαρίνα. Εκείνος κι εκείνη ξανά μαζί στη δουλειά και πιθανότατα στη ζωή...
 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο