Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

10 Δεκ 2016

Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου: Με τον Παπακωνσταντίνου είναι σαν να ζω με έναν ναυτικό


Η Ελένη Ράντου μίλησε για την παράσταση «Για μια ανάσα», στο θέατρο Διάνα, σχολίασε την... κατάσταση στη χώρα, αποκάλυψε τι της λείπει στην τηλεόραση και για το γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον οποίο είναι μαζί περίπου 30 χρόνια…

Τι συμβαίνει στο θέατρο Διάνα; «Είναι ένα ταξίδι όλο το έργο. Το θέμα είναι ότι σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει αυτή την εποχή. Είναι λίγο πολιτικό το έργο. Φαίνεται ότι το έχει και ο κόσμος ανάγκη. Το ξεκίνησα γιατί το είχα εγώ ανάγκη να ασχοληθώ με ένα θέμα που δεν είναι προσωπικό. Το έργο προσπαθεί να διαπραγματευτεί το τέλος εποχής».

Για την κατάσταση στη χώρα. «Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι μικρό μπροστά σε αυτό που συμβαίνει γενικά. Αν και έχουμε πάθει μια εσωστρέφεια με όλα αυτά που μας συμβαίνουν και κοιτάμε το τι γίνεται εδώ, τελικά τίποτα δεν είναι ανεξάρτητο από τι συμβαίνει παντού. Είναι μια αλλαγή εποχής που έχει πολύ ενδιαφέρον. Μπορεί εμείς να τη βιώνουμε λίγο ζόρικα, αλλά είναι ένα τέλος εποχής».

Πολλοί πίστεψαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έφερνε την αλλαγή. «Δεν είναι εύκολες οι αλλαγές όταν κάτι είναι τόσο παγκοσμιοποιημένο. Ζούμε σε άλλες εποχές. Δεν μπορεί να επαναληφθεί το φαινόμενο της Κούβας ή κάποιος να διαχωρίσει τη θέση του από το παγκόσμιο. Το παγκόσμιο μας έχει καθορίσει».

Σου λείπει η τηλεόραση; «Επειδή το θέατρο μου απορροφάει όλη μου την ενέργεια, δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει όμως ως θεατής. Μου λείπει να έχω πράγματα αγαπημένα, που να θέλω να γυρίσω σπίτι να τα δω. Μου λείπει ως θεατής να βλέπω πράγματα που δεν είναι αναμασήματα, δεν είναι μίζερα. Αυτό που βλέπω δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ό,τι διάλυση υπάρχει παντού, υπάρχει και στην τηλεόραση».

Με τον Βασίλη είστε περίπου 30 χρόνια μαζί. Πώς είναι αυτή η σχέση; «Επειδή ο Βασίλης λείπει μεγάλο διάστημα, όπως και εγώ, δεν υπάρχει φθορά στη σχέση μας. Αν υπολογίσεις πόσα χρόνια πραγματικά είμαστε μαζί, real time, είναι τα μισά. Οπότε δεν υπάρχει η φθορά των τόσων χρόνων. Είναι σαν να τα έχεις με έναν ναυτικό».

Κατά καιρούς σας… χωρίζουν. Δεν έχεις σκεφτεί ποτέ να κινηθείς νομικά; «Εάν μπερδευτείς και χάσεις την αλήθεια σου, μπορεί να ταραχτείς. Αλλά άμα την ξέρεις την αλήθεια σου, δεν ταράζεσαι».

Έχετε όμως ένα παιδί και αυτό μπορεί να σας επηρεάσει. «Και το παιδί φρόντισε πολύ γρήγορα να ξέρει την αλήθεια. Ποτέ δεν μπήκα στη λογική του κουτσομπολιού, ούτε στο να δίνω σημασία τι λένε οι γύρω. Ποτέ δεν το έκανα αυτί, ούτε όταν τα πράγματα είχαν πραγματική δύναμη. Πόσω μάλλον τώρα, που δεν τα πιστεύει κανένας. Δεν ταράχτηκα ούτε τότε, ούτε τώρα με το «παράπλευρο» κομμάτι της σόουμπιζ».
Πηγή: Secret, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο