11 Οκτ 2016

Διάσημοι ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους


Όσο ρεαλιστικές και αν μοιάζουν οι σκηνές που γύρισαν, η πραγματικότητα τις διαψεύδει....
Στον κινηματογράφο έχουν υπάρξει πολλές σκηνές καυτών φιλιών, κάποιες από τις οποίες μάλιστα έμειναν και στην ιστορία και πολλά κορίτσια ονειρεύονται να τις ζήσουν στην πραγματικότητα.

Σας έχει περάσει όμως από το μυαλό ότι μερικά από τα πιο διάσημα ή αισθησιακά φιλιά, στην πραγματικότητα δεν άρεσαν καν σε αυτούς που υποκρίθηκαν να τα δίνουν; Και όμως, αρκετοί ήταν οι ηθοποιοί που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους, ο καθένας φυσικά για τους δικούς του λόγους.


Δείτε παρακάτω τις εξομολογήσεις μερικών ηθοποιών που το τελευταίο που ήθελαν να κάνουν, ήταν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους.



Jennifer Lawrence - Bradley Cooper: Η όμορφη ηθοποιός στην ταινία "Οδηγός Αισιοδοξίας", είπε στον συμπρωταγωνιστή της ότι το φιλί του ήταν πολύ υγρό και αυτό δεν ήταν καθόλου καλό.



Tobey Maguire - Kirsten Dunst: Μπορεί το εντυπωσιακό φιλί στην ταινία του "Spiderman" όπου οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν να είχε προκαλέσει εντύπωση στον κόσμο, όμως όπως ο ίδιος ο Maguire παραδέχτηκε η εκτέλεση της σκηνής δεν του ήταν καθόλου εύκολο πράγμα, αφού η αναπνοή του κοβόταν επειδή κρεμόταν ανάποδα και η βροχή έπεφτε επάνω του.



Patrick Swayze - Jennifer Grey: Στα γυρίσματα του "Dirty Dancing" οι δυο συμπρωταγωνιστές δεν είχαν καμιά επικοινωνία, αφού η Grey ήταν ανώριμη και ο Swayze δεν είχε και πολύ υπομονή, επομένως η χημεία για τα φιλιά τους ήταν μάλλον κάτι έβγαινε με πολύ ζόρι.



Helena Bonham Carter - Woody Allen: Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι εξ αρχής είχε εκνευριστεί με τη συμπεριφορά του Allen στα γυρίσματα της ταινίας "Mighty Aphrodite", αφού αυτός είχε πολύ ύφος και έτσι εκείνη δεν είχε καμιά όρεξη να τον φιλήσει ενώ ούτε εκείνος προσπάθησε για την σκηνή. Τελικά, όπως είπε, ήταν σαν να φιλούσε το Τείχος του Βερολίνου.




Steve Carell - Duen Johnson: Στα γυρίσματα του "Get Smart" σκέφτηκαν ότι θα είχε πλάκα να έριχναν οι δύο τους ένα φιλί, όμως όταν το έκαναν στην πράξη τελικά δεν ήταν και τόσο διασκεδαστικό, αφού ο Johnson ανέφερε ότι ανάσα του Carell μύριζε άσχημα και τα χείλη του ήταν σαν πατούσα γάτας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο