10 Ιουλ 2016

Διάσημοι Έλληνες που βρέθηκαν στα κρατητήρια


Ίσως να έχετε ακούσει για κάποιους από τους διάσημους της εγχώριας showbiz ότι κάποτε πέρασαν λίγο και από τη φυλακή. Άλλοι για... πιο ελαφριά και άλλοι για πιο σοβαρά παραπτώματα, δημιούργησαν ντόρο γύρω από το όνομά τους, όταν μπήκαν στην "στενή".

Και μπορεί για ορισμένους από αυτούς να το περιμένατε με βάση το παρελθόν τους, για άλλους όμως πιθανότατα να πέσετε από τα σύννεφα. Δείτε 5 γνωστούς Έλληνες, που κατέληξαν στο... κελί 33!



Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Όπως έχει δηλώσει βρέθηκε τυχαία σε επεισόδια, με αποτέλεσμα την κράτηση της, αλλά και τον ξυλοδαρμό της από τις αρχές. Επιπλέον, για μια επταετία κατά την οποία η υπόθεση εκκρεμούσε, η ίδια δεν μπορούσε να βγει από την χώρα.



Φώτης Σπύρου: Το 2013 ο γνωστός ηθοποιός ενεπλάκη δυστυχώς σε ένα τροχαίο, το οποίο οδήγησε τελικά σε ένταλμα σύλληψης, καθώς αποδείχτηκε ότι είχε χρέη στο Δημόσιο.




Θοδωρής Μαραντίνης: Στα 22 του βρέθηκε στο κρατητήριο λόγω μιας επαγγελματικής παρεξήγησης σε ένα από τα μαγαζιά του πατέρα του και μιας και ήταν ο μόνος που βρισκόταν εκεί εκείνη την ώρα, συνελήφθη.



Γιώργος Χρανιώτης: Στα 19 του, ο γοητευτικός ηθοποιός μέθυσε και πάνω στο τσακίρ κέφι... έσπασε ένα αυτοκίνητο. Μετά από χρόνια το δικαστήριο έγινε και ο ίδιος που συγκέντρωνε χρήματα για όλο εκείνο το διάστημα, αποζημίωσε τον ιδιοκτήτη.
 


Απόστολος Γκλέτσος: Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας είχε κρατηθεί το 2011 ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από την παρακίνηση διαμαρτυρίας στα διόδια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο