29 Μαΐ 2016

Εθνικό θέατρο Αγγλίας: Με μεγάλη επιτυχία οι Preview παραστάσεις του "Sunset at the villa Thalia" του ΑγγλοΈλληνα Alexi Kaye Campbell σε σκηνοθεσία Simon Godwin - Φωτογραφίες


.... πρωταγωνιστεί ο "δικός μας" Χρήστος Κάλοου 

Ξεκίνησαν εδώ και 5 μέρες οι preview παραστάσεις στο εθνικό θέατρο της Αγγλίας, σκηνή Dorfman.

Η επίσημη πρεμιέρα...
είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουνίου. 




Το έργο εξελίσσεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σκιάθο, τον Απρίλιο του 1967. Εκεί έχουν επιλέξει η Charlotte και ο Theo να αναζητήσουν την ειρήνη και την έμπνευση. Όλα αλλάζουν όμως όταν στη ζωή τους εμφανίζεται ένα χαρισματικό ζευγάρι Αμερικανών στο λιμάνι, οι οποίοι τους παρασύρουν και οι επιλογές τους έχουν καταστροφικές συνέπειες. Έργο με κοινωνικοπολιτικές προσεγγίσεις που μας παρουσιάζει μια σημερινή πραγματικότητα 50 χρόνια πίσω.


Ο Χρήστος Κάλοου συμπρωταγωνιστεί με την Αμερικανίδα υποψήφια για όσκαρ Elizabeth Mc Govern και ένα πολύ αξιόλογο cast Βρετανών και ΕλληνοΚυπρίων ηθοποιών  (Sam Crane, Glykeria Dimou, Ben Miles, Pippa Nixon, Eve Polycarpou)  σε μια τέλεια παραγωγή.

Οι πρώτες παραστάσεις δείχνουν ότι το δύσκολο θεατρικό κοινό της Βρετανίας αλλά και η Ελληνική ομογένεια έχουν αγκαλιάσει το έργο και τα εισιτήρια ήδη είναι δυσεύρετα.


Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτεχνικό διευθυντή Rufus Norris γιατί για πρώτη φορά στο Εθνικό θέατρο της Αγγλίας ανεβαίνει δίγλωσσο έργο και αυτό είναι το  "Sunset at the villa Thalia"  στα Αγγλικά και Ελληνικά. 


Δείτε μόνο εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις πρώτες παραστάσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά για το paraskinia.com ο Χρήστος Κάλοου








Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο