21 Δεκ 2015

Ζώδια Εβδομάδας: 21-27 Δεκεμβρίου - Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις


Τι λένε τα άστρα για αυτή την εβδομάδα;


Κριός

Επιτέλους τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εσείς βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας. Ήρθε.... η ώρα να δείτε θετικά τη ζωή!


Ταύρος

Προσέξτε γιατί πλησιάζει η ημέρα που θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία στη ζωή σας. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους.


Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή διάθεση θα χαρακτηρίσει τις επόμενες ημέρες σας, μιας και έχετε όρεξη για μεγάλες κουβέντες με φίλους και γνωστούς.


Καρκίνος

Πρέπει να καλύψετε τα κενά του παρελθόντος, για αυτό σκεφτείτε τις καλύτερες πιθανές λύσεις, χωρίς άγχος και βιασύνη.



Λέων

Πολλές αποκαλύψεις για θέματα που θα σας ταράξουν πρόκειται να ακολουθήσουν, για αυτό οπλιστείτε με ψυχραιμία και λογική.



Παρθένος

Αν προβληματίζεστε για οικογενειακά θέματα, να ξέρετε πως τώρα είναι η καλύτερη ώρα για να τα λύσετε και μην εμπλακείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν, διότι θα φθαρείτε χωρίς λόγο.



Ζυγός

Μπορεί να μην έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, λόγω των υποχρεώσεων, όμως προσέξτε τη διατροφή σας, ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.



Σκορπιός

Σιγά σιγά βρίσκετε του ρυθμούς σας, κάτι που θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο υπεύθυνα και σοβαρά, θέματα που σας απασχολούν.



Τοξότης

Περίεργες και δύσκολες καταστάσεις θα αντιμετωπίσετε στα επαγγελματικά σας, ενώ θα νιώσετε πως χάνετε την υπομονή σας. Μην διστάσετε να εξωτερικεύσετε τις ηγετικές σας τάσεις, γιατί αυτό θα σας σώσει.



Αιγόκερως

Εκνευρισμός σας κυριεύει καθώς προσπαθείτε να λύσετε τα προβλημάτα σας, ενώ καλό θα ήταν να δώσετε προτεραιότητα στα θέματα του παρελθόντος.



Υδροχόος

Πρέπει να κινηθείτε δυναμικά και αποφασιστικά, αν θέλετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Με τους δικούς σας ανθρώπους να σας στηρίζουν, μην φοβάστε για τίποτα.



Ιχθείς

Θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, όμως δεν χρειάζεται βιασύνη, καθώς μπορεί να κάνετε λάθη, που μετά δεν θα μπορείτε να διορθώσετε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο