6 Νοε 2015

Η Αντζελίνα φοράει πουέντς και εξομολογείται τους φόβους της (Photos)


Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «WSJ» η Αντζελίνα Τζολί μιλάει για το άγχος που έχει για τα παιδιά της σε σχέση με τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει.

«Δε θέλω τα παιδιά μου.... να ανησυχούν για μένα», λέει η διάσημη ηθοποιός και εξομολογείται ότι η ίδια πέρασε τα παιδικά της χρόνια με πολύ αγωνία για την υγεία της μητέρας της, Μαρσελίν Μπερτράντ, η οποία πέθανε από καρκίνο.

«Ακόμα και να μην αισθάνομαι καλά, προσπαθώ να τους κάνω να πιστεύουν ότι είμαι απολύτως καλά. Θα κάνω ένα αστείο… θα τους μιλήσω… Δε θέλω με τίποτα να έχουν αυτή την κρυφή ανησυχία και να νοιώθουν ότι πρέπει να με φροντίζουν», εξήγησε η Τζολί, η οποία φωτογραφήθηκε με κορμάκι και πουέντς και πόζαρε σαν μπαλαρίνα.

Έχει στον πλευρό της τον σύζυγο της Μπραντ Πιτ και μαζί βάζουν τα δυνατά τους να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι. «Σηκωνόμαστε», περιγράφει, «και κάνουμε πρωινό. Στο σπίτι μας, είμαστε η Μαμά και ο Μπαμπάς. Και συχνά είμαστε η χαζομαμά και ο χαζομπαμπάς, κάτι που τα παιδιά βρίσκουν πολύ αστείο».




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο