18 Σεπ 2015

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/9...

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Την ίδια στιγμή που κάποια σχέδιά σου δείχνουν να ανατρέπονται, ένας παλαιός συνεργάτης σου, μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα, αναβιώνοντας ....προοπτικές που κάπου σκόνταψαν στο παρελθόν αλλά τώρα έχουν πολύ καλές πιθανότητες να ευοδωθούν. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες που ίσως σε φέρουν σε σύγκρουση με τα συμφέροντα μιας συγκεκριμένης «κάστας».

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση, ο ανάδρομος Ερμής θα συμβάλλει στο να ξαναζήσεις με τον άνθρωπό σου κάποιες όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει μια νέα γνωριμία, να ξέρεις ότι το θέμα θα λήξει αρκετά σύντομα!



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η αλλαγή ζωδίου του Κρόνου συμβάλλει στο να αλλάξεις ρότα, έχοντας πια μια εντελώς διαφορετική ψυχολογία. Πράγματα που μέχρι χθες φάνταζαν «σοβαρά» κι ίσως σε είχαν εγκλωβίσει, δεν έχουν πια την ίδια αξία, με αποτέλεσμα να κινείσαι πιο άνετα. Αυτό όμως μπορεί να σημαίνει ότι θα πάψεις να θέτεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία μιας υπόθεσης, που «έτρεξε» τα δύο-τρία προηγούμενα χρόνια.

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό δρα καταλυτικά ως προς την προσωπική σου ζωή, βοηθώντας σε να πάρεις αποφάσεις, που μέχρι χθες μπορεί να φάνταζαν δύσκολες. Παράλληλα, αίρονται εμπόδια και επιφυλάξεις, που σε κρατούσαν αδρανή ή αγχωμένο/η!



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη σου επισημαίνει ότι «τα αστεία τελείωσαν» και θα πρέπει να ανασκουμπωθείς αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε πράγματα που πρέπει να γίνουν, έχοντας μάλιστα ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης. Καλό είναι όμως να αποφύγεις να «φορτωθείς» υποχρεώσεις και προβλήματα άλλων, αφού όχι μόνον «ευχαριστώ» δεν θα ακούσεις αλλά μπορεί να βρεθείς και κατηγορούμενος/η!

Ερωτικά

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σου φέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με σκοπό να κλείσουν οι όποιες εκκρεμότητες στην σχέση σας. Όσον αφορά στις νέες γνωριμίες, η εξέλιξη τους ενδέχεται να μπλοκάρει από εξωγενείς παράγοντες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Νοιώθεις την ανάγκη να κάνεις καινούρια πράγματα έχοντας σαν οδηγό ένα παλαιό όσο και επιτυχημένο σχήμα και φαίνεται πως έχεις τις προδιαγραφές για να γίνουν όλα όπως τα θέλεις! Παράλληλα όμως ο Κρόνος στον Τοξότη θέτει νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση, που θα ορίσει την πορεία σου για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, παράλληλα όμως μπορεί να είναι κι ένας προάγγελος ενός νέου κύκλου στην προσωπική σου ζωή. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να πάρεις άμεσα αποφάσεις.



ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να ξεμπλοκάρουν ένα οικονομικό θέμα σου και να δημιουργήσουν το υπόβαθρο μια σημαντικής επιτυχίας, έστω κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς με αντίθετα συμφέροντα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να αναμοχλεύσει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, δημιουργώντας μια προσωρινή αναστάτωση.

Ερωτικά

Η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη σηματοδοτεί την έναρξη μιας διετούς περιόδου, όπου θα κληθείς να διαχειριστείς περίπλοκες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Όλα αυτά όμως θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε αυτό που θέλεις πραγματικά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις εκείνες τις τομές ή τις αλλαγές που θα σε βάλουν σε έναν νέο δημιουργικό δρόμο κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα οφέλη σου. Παράλληλα, η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη ενδέχεται να αυξήσει τις πιέσεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, ωθώντας σε να πάρεις κάποιες αναγκαίες αποφάσεις.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να διαταραχθεί από αστάθμητους παράγοντες, ίσως μάλιστα απορήσεις με την συμπεριφορά ή τις επιλογές του συντρόφου σου. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορεί να γνωρίσεις έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Κάποια θέματα που πίστευες ότι έχουν κλείσει τον κύκλο τους, επανέρχονται δριμύτερα, ίσως όμως αυτό να συμβαίνει για να ξαναδείς κάποιες προοπτικές που έμειναν αναξιοποίητες. Επιπλέον, τόσο ο Ερμής, όσο και ο Κρόνος μπορεί να δυσχεράνουν την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου κι εδώ είναι που θα κριθεί η προνοητικότητα σου, αφού θα χρειαστείς κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση.

Ερωτικά

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να επανεξετάσεις μια προσωπική σου υπόθεση κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια συναισθηματική παλινδρόμηση, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει θέματα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων, όπου θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλα σου τα ταλέντα! Παράλληλα, η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη μπορεί να συνδυαστεί με κάποια ενοχλητικά μαντάτα για τα οικονομικά σου αλλά ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό, καλό είναι να αρχίσεις να μπαίνεις σε μια διαδικασία περιορισμού των εξόδων σου.

Ερωτικά

Η έξοδος του Κρόνου από το ζώδιό σου μπορεί να συνοδευτεί από την άρση κάποιων περιορισμών που είχες θέσει από μόνος σου στον εαυτό σου, κάτι όμως που μπορεί να διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σου ορίζει την αφετηρία μιας διετούς «εξεταστικής περιόδου», όπου θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις και να πάρεις αποφάσεις σε καίρια ζητήματα. Και παρότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, όλο αυτό το «πακέτο» μπορεί τελικά να σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. αν εργαστείς επίμονα για την υλοποίηση ενός στόχου, όσο κι αν αυτό «κοστίσει» στον ελεύθερο χρόνο σου.

Ερωτικά

Η είσοδος του Κρόνου στον ζώδιό σου ορίζει την απαρχή μιας διετούς περιόδου, όπου θα κληθείς να δώσεις «εξετάσεις» και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας και διατροφής. Το καλύτερο θα ήταν να μπεις οικειοθελώς σε κάποιο πρόγραμμα αλλά ακόμη κι αν σου επιβληθεί, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις πιστά τις εντολές. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε βάλει σε μια διαδικασία επανεξέτασης μιας υπόθεσης, που θεωρούσες «τελειωμένη».

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο θα προκύψει ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον. Από εκεί και ύστερα εξαρτάται καθαρά από σένα, τι είδους συνέχεια θα υπάρξει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η αλλαγή ζωδίου του Κρόνου αναμένεται να λειτουργήσει απελευθερωτικά ως προς τις επιδιώξεις σου. Μάλιστα κάτω από την επιρροή του ενεργού Ουρανού μπορεί να επιχειρήσεις κάτι νέο, από αυτά που μόνον εσύ ξέρεις να διεκπεραιώνεις με επιτυχία! Πρόσεξε μόνον μήπως η απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά σου διαταράξει τις σχέσεις σου και με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε.

Ερωτικά

Ο Άρης προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, ίσως υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να δείξεις το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπο σου με κάθε τρόπο.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στην επιδείνωση των σχέσεων σου με κάποιον «ισχυρό» ή την ανάληψη δυσβάστακτων καθηκόντων. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις μια στροφή στις επιδιώξεις σου, λαμβάνοντας υπόψη σου κάποια νέα δεδομένα. Καλό είναι όμως να μην κινηθείς συμβατικά, επιλέγοντας τελικά αυτό που για τον πολύ κόσμο φαίνεται λάθος!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που φέρει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ίσως όμως να έχει κι έναν δύσκολο ή απρόβλεπτο χαρακτήρα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αντιμετώπισε με χιούμορ ότι στραβό προκύψει!

Πηγή: www.astrology.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο