14 Ιουν 2015

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Παπαναστασίου για την αυτοκτονία της 23χρονης κόρης του

Είναι ένας γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες που έχουν...
αφήσει εποχή, όπως «Λαλάκης Ο Εισαγόμενος», «Ο Αγκαλίτσας» και «Ο Δασκαλάκος Ήταν Λεβεντιά».

Ο ίδιος βρέθηκε στα Καρντάσιανς και μίλησε για τον χαμό της 23χρονης κόρης του.

«Αυτό είναι το χειρότερο που μου έχει συμβεί», είπε ο Νίκος Παπαναστασίου και κατόπιν έσκυψε το κεφάλι. Η αμηχανία ήταν μεγάλη στο πλατό, όμως η Μαρία Μπεκατώρου ήταν η πρώτη που έσπασε τον πάγο, κάνοντάς τον να εξομολογηθεί τα εξής: «Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από κάποια πράγματα, μένουν στη ζωή μας ανεξίτηλα.

Όσα χρόνια κι αν περάσουνε, όσα έργα κι αν έχω παίξει, είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορώ να τις αποχωριστώ! Προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ, δεν γίνεται».

Στην πορεία ο ίδιος τόνισε πως πλέον έχει ακουμπήσει πάνω στο 18χρονο γιο του και πως τρέμει μην τον χάσει: «Μετά από αυτό δέθηκα περισσότερο με τον γιο μου. Ακούμπησα, ίσως περισσότερο κι απ’ ό,τι έπρεπε, επάνω του. Δεν μου το λέει αυτό, αλλά το βλέπω στα μάτια του».


Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:

Να σας θυμίσουμε πως ο Νίκος Παπαναστασίου είχε μιλήσει για το τραγικό αυτό συμβάν σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Ciao, δηλώνοντας πως η κόρη του είχε πιει όλα τα χάπια που της είχε δώσει ο γιατρός για να αντιμετωπίσει τη βουλιμία από την οποία υπέφερε.

Να τι είχε πει τότε: «Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσε να πέφτει η Εύα και, όταν μπήκε, την είδε να σπαρταράει στο πάτωμα… Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την “τελετή”. Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου, που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της. Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί. Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ»


πηγή: peoplegreece.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο