13 Απρ 2015

Επιστρέφει το «Muppet show» ύστερα από 19 χρόννια

Έχουν περάσει 19 χρόνια από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του δημοφιλέστατου «The Muppet show» που επιστρέφει στη μικρή οθόνη, όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς είχε.... προβληθεί το 1996. Ο Κέρμιτ, ο Φόνζι και ο Γκόνζο θα συναντηθούν ξανά για να βάλουν μπροστά ένα καινούργιο σόου, αναφέρεται στο δελτίο τύπου του καναλιού.

Στο νέο «Muppet Show» ο ένας σεναριογράφος και παραγωγός θα είναι ο Μπιλ Πράντι, δημιουργός του «The Big Bang Theory» και ο άλλος ο Μπομπ Κούσελ («Anger management»). Ο Πράντι έχει παρελθόν στην διάσημη σειρά, αφού είχε γράψει μερικά επεισόδια όταν το «The Muppet Show» είχε επανέλθει το 1996 για δέκα μόνο επεισόδια ως «Muppets tonight». Τα muppets εμφανίστηκαν ξανά στην ομώνυμη ταινία το 2012.

Το θρυλικό σόου ξεκίνησε το 1976 από τον μαριονετίστα και τηλεοπτικό παραγωγό, Τζιμ Χένσον. Σε κάθε επεισόδιο, υπήρχε και κάποιος guest, μεταξύ αυτών που έχουν εμφανιστεί είναι και οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Πίτερ Σέλερς, Τζούλι Άντριους, Μπρουκ Σιλντς, Ρούντολφ Νουρέγιεφ, Μπόμπ Χόουπ, Νταιάνα Ρος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο