17 Απρ 2015

Ηθοποιοί του Hollywood που είχαν σοβαρά ατυχήματα εν ώρα εργασίας

Σπασμένα πλευρά, πτώσεις και άλλα στραβά 

Όπως αποδεικνύεται από τις παρακάτω ιστορίες, το επάγγελμα της υποκριτικής τελικά πρέπει να καταταχθεί στα πλέον επικίνδυνα, μιας και... πολλές φορές, γνωστοί αστέρες της μεγάλης οθόνης τραυματίστηκαν ή κόντεψαν να χάσουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ταινιών τους. Ας δούμε 10 δημοφιλείς ηθοποιούς και τα... εργατικά ατυχήματα που είχαν και σίγουρα θα το ξανασκεφτούμε πριν μιλήσουμε για τον βαθμό επικινδυνότητας της συγκεκριμένης δουλειάς.


Jackie Chan

Ο 54χρονος ηθοποιός δεν θέλει κασκαντέρ στις ταινίες του, γι' αυτό και κατά καιρούς έχει τραυματιστεί αρκετές φορές, με αποκορύφωμα τα γυρίσματα του «Armour of God», όπου οδηγήθηκε στο χειρουργείο για εγχείρηση εγκεφάλου.



Brad Pitt

Ένα συμβάν τραγικής ειρωνείας βρήκε τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος τραυμάτισε τον αχίλλειο τένοντά του στα γυρίσματα της ταινίας «Τροία», όπου υποδυόταν τον Αχιλλέα.



Johnny Depp

Παραλίγο να χάσει τη ζωή του στο «The Lone Ranger», όταν έπεσε από το άλογο, το οποίο τον ποδοπάτησε! Ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και δεν δίστασε να διακωμωδήσει το γεγονός.



Halle Berry

Στο «Τhe Μonster's Βall» τραυματίστηκε πολλάκις, στο «Gothica» έσπασε το χέρι της και στο «Die Another Day» τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης, με ένα κομμάτι πλαστικού να καταλήγει στο μάτι της.



Leonardo DiCaprio

Στην ταινία «Django Unchained» ο όμορφος ηθοποιός έβαλε τόση δύναμη στα γυρίσματα μιας σκηνής όπου χτυπά το χέρι του στο τραπέζι, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα ποτήρι και κοπεί τόσο βαθιά, που χρειάστηκε ράμματα.



Viggo Mortensen

Στα γυρίσματα του «The Lord of the Rings», ο ταλαντούχος ηθοποιός έσπασε ένα δάχτυλο του ποδιού του την ώρα που κλωτσούσε ένα κράνος, ενώ έσπασε και ένα δόντι, το οποίο κόλλησε προσωρινά στη θέση του και... συνέχιζε να γυρίζει τη σκηνή.



Charlize Theron

Έσκισε έναν μυ του στομαχιού της στην ταινία «Snow White and the Huntsman», στην προσπάθειά της η ερμηνεία της να βγει απολύτως πειστική.



Nicole Kidman

Στα γυρίσματα του «Moulin Rouge» έπεσε από λάθος του συμπρωταγωνιστή της, Ewan McGregor, καταλήγοντας με ραγισμένο πλευρό και τραυματισμένο πόδι, όμως το πλευρό της ράγισε ξανά, λόγω των κορσέδων που επέβαλλαν τα κουστούμια της ταινίας.



Sylvester Stallone

Οι τραυματισμοί στις ταινίες γι' αυτόν τον ηθοποιό είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, το οποίο μάλιστα θεωρεί και γούρι. 60 ράμματα στα γυρίσματα του «Rocky II», μια διάσειση στο «Rocky III» και εκδορές στο «Rambo».



John Abraham

Παραλίγο να χάσει τη ζωή του στα γυρίσματα της ταινίας «Shootout at Wadala», όταν αντί για την απόσταση των 15 μέτρων που έπρεπε να πάρει για να ανταλλάξει άσφαιρα πυρά με τον συμπρωταγωνιστή του, η ρίψη έγινε από απόσταση 1,5 μέτρου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο