5 Μαρ 2015

Πασίγνωστος Έλληνας έκανε casting για το «Sex and the city»


Στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» βρέθηκε γνωστό μοντέλο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε περάσει από casting για να συμμετάσχει στην γνωστή τηλεοπτική σειρά «Sex and the city».


Αρχικά ο...
Νίκος Παπαδάκης ανέφερε: «Είχα πάει σε ένα πρακτορείο στην Γερμανία και οι υπεύθυνοι μου είχαν πει ότι, αν τους έδινα πέντε χρόνια από τη ζωή μου, θα έβλεπα πράγματα απίστευτα. 

Είχα τόση δουλειά εδώ και ήμουν λίγο βολεμένος στην Ελλάδα που δεν το έκανα. Μου αρέσει το εξωτερικό αλλά εμένα μου ήρθε απότομο όλο αυτό. Σε μια μέρα έφυγα, ενώ ήμουν υπαξιωματικός του ναυτικού, πήγα Αυστραλία στα καλλιστεία γύρισα με τον τίτλο και με γνώριζαν όλοι. 

Δεν είχα φύγει από το ναυτικό και όλο αυτό από τον κλειστό χώρο του ναυτικού ξαφνικά στα φώτα της δημοσιότητας μου φάνηκε κάπως και μαζεύτηκα. Πήρα θάρρος λίγα χρόνια μετά και το 1999 έφυγα για Νέα Υόρκη, όπου έζησα τρία χρόνια».


Ενώ τόνισε για την πασίγνωστη σειρά που έγινε και ταινία: «Έκανα για το «Sex and the city» και στο «Days of Our Lives». Στο «Sex and the city» ήθελαν έναν Ευρωπαίο δικηγόρο που κάτι θα έκανε στη σειρά. Εγώ δεν είμαι ηθοποιός και εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

Εγώ δεν μιλούσα καθόλου αγγλικά και έμαθα εκεί. Έκανα κι άλλα casting, ήμουν τυχερός γιατί ένα από τα πέντε καλύτερα γραφεία του κόσμου τότε με δέχτηκε και συνεργαζόμασταν. 

Το καλό ήταν ότι ενώ εξήγησα πως δεν ήμουν ηθοποιός και δεν μιλούσα αγγλικά, μου είπαν ότι δεν πειράζει και ότι κάτι είδαν σε μένα, να μείνω και να μάθω την γλώσσα και την υποκριτική θα την έφτιαχναν εκείνοι. Ήθελαν μόνο όταν ήμουν έτοιμος να τους το έλεγα».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο