28 Μαρ 2015

«Μαύρος» ο νέος Τζέιμς Μπόντ – Ξεσηκώθηκαν οι «ξανθοί» προκάτοχοί του (ΦΩΤΟ)


Η είδηση ότι ο επόμενος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον θρυλικό κατάσκοπο της μεγάλης οθόνης...
ενδέχεται να είναι ο μαύρος Βρετανός Idris Elba, έχει δημιουργήσει μια μικρή διαμάχη στην Βρετανία.

Παρότι ο ρόλος ιστορικά έχει δοθεί σε έναν Σκοτσέζο (Sean Connery), έναν Ουαλό (Timothy Dalton), και ένα Ιρλανδό (Pierce Brosnan) υπάρχουν ορισμένοι που δεν αρέσκονται στην ιδέα ο ρόλος να αποσπαστεί από τους άγγλους ηθοποιούς, πόσο μάλλον να δουν ένα μαύρο Μπόντ.


Συγκεκριμένα ο κραταιός Άγγλος ηθοποιός, και πρώην κάτοχος του ρόλου SirRogerMoore, εξέφρασε πρόσφατα την άποψη, κατά την διάρκεια συνέντευξης στο Γαλλικό περιοδικό ParisMatch, ότι ο IdrisElba, δεν θα έπρεπε να πάρει τον ρόλο, γιατί όπως είπε δεν είναι «Άγγλος-Άγγλος)



Ο Elba όμως είναι περισσότερο Άγγλος από ότι η εμφάνιση του μπορεί να προδίδει, καθότι γενίθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στο EastHam, σπούδασε στο CanningTown, ξεκίνησε την καριέρα του στο Dagenham, και είναι ένθερμος υποστηρικτής της Άρσεναλ.


Επιπλέον ακόμα και ο λογοτεχνικός χαρακτήρας του πράκτορα 007, που δημιούργησε ο συγγραφέας IanFleming, προερχόταν από μικτή οικογένεια, με τον πατέρα του να είναι Άγγλος και την μητέρα του Ελβετίδα.

Ο μαύρος Βρετανός ηθοποιός, που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην Αμερικανική σειρά «TheWire», θεωρείτε το φαβορί για να υποδυθεί τον επόμενο Μπόντ, μετά τον Daniel Craig, που υποδύεται τον ρόλο αυτή την στιγμή

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο