22 Αυγ 2014

Στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο οι στάχτες του Ρόμπιν Ουίλιαμς

Το σώμα του ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από δέκα ημέρες αποτεφρώθηκε και οι στάχτες του διασκορπίστηκαν στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, όπως.... αναφέρει το επίσημο πιστοποιητικό της τελετής το οποίο αναπαρήγαγαν διάφορα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό, το οποίο επικαλείται μεταξύ άλλων μέσων ενημέρωσης και το CBS News το σώμα του Ρόμπιν Γουίλιαμς αποτεφρώθηκε στις 12 Αυγούστου, μια μέρα αφότου βρέθηκε κρεμασμένος με ιμάντα στο σπίτι του από την προσωπική του βοηθό. Το πιστοποιητικό αποκαλύπτει ότι οι στάχτες του διασκορπίστηκαν «στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο».

Ο θάνατος του ηθοποιού, ο οποίος σύμφωνα με τη σύζυγό του έπασχε από κατάθλιψη ενώ ήταν και στις απαρχές της νόσου του Πάρκινσον, συγκίνησε όλο τον κόσμο.

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους απέναντι στο κοινό ηθοποιούς της γενιάς του. Είχε λάβει το βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Good Will Hunting» το 1998, ενώ είχε μεταξύ άλλων βραββείων τιμηθεί με πέντε Χρυσές Σφαίρες, κατά τη διάρκεια μιας σταδιοδρομίας που είχε διάρκεια τέσσερις δεκαετίες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο