21 Οκτ 2012

Ελένη Ράντου: "Δεν παλεύεται άλλο αυτή η καχυποψία... Είναι μια κατάσταση προ εμφυλίου"

Για την κρίση, την καχυποψία αλλά και τους ρόλους ταλαιπωρημένων γυναικών που υποδύεται μίλησε η Ελένη Ράντου στην εκπομπή "Ελένη".

Η Ελένη Ράντου μίλησε για την καχυποψία που υπάρχει στις μέρες μας τονίζοντας ...μεταξύ των άλλων πως η κρίση έχει μετατρέψει τον κόσμο σε τέρατα.

"Δεν παλεύεται άλλο αυτή η καχυποψία. Έχει διχαστεί μια ολόκληρη κοινωνία. Δεν παλεύεται άλλο αυτή η εχθρική διάθεση προς τους πάντες και η καχυποψία... είναι μια κατάσταση προ εμφυλίου" είπε η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη.

Η κ. Ράντου συνέχισε λέγοντας πως έχει σταματήσει να παρακολουθεί ειδήσεις καθώς κόντεψε να τρελαθεί. "Δεν μου ήταν και χρήσιμο. Υπάρχει μια ροή πραγμάτων η οποία είναι μόνο αρνητική, δεν σου λύνει την ανασφάλεια το να ξέρεις.

Γιατί τελικά μαθαίνοντας δεν ξέρεις τίποτα, ίσως να ξέρεις και λιγότερα. Η πραγματικότητα και η ζωή γύρω σου λέει τι έχεις να περιμένεις". Όπως παραδέχτηκε κάποιες φορές έχει σκεφτεί να φτάσουμε στον πάτο αφού δεν θα είναι χειρότερα.

"Από τον πάτο κάποτε θα ανέβεις. Η ανασφάλεια του κατρακυλάω είναι άγριο πράγμα", ανέφερε. Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε πως της αρέσει να παίζει ταλαιπωρημένους ρόλους γιατί και εκείνη έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της. cosmo.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο