17 Μαρ 2021

Πέτρος Φιλιππίδης: Tρόμος με την προφυλάκισή του – Η εξαφάνιση της συζύγου του - Η «κρυφή» συμφωνία με τη σύζυγό του στην περίπτωση που προφυλακιστεί.


Με ταχύτατους ρυθμούς «τρέχει» η έρευνα που έχει ανοίξει για τις καταγγελίες γυναικών -ηθοποιών και όχι μόνο- σε ...βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον ηθοποιό να καλείται να διαχειριστεί, μεταξύ άλλων, την πιθανότητα να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος λόγω των οποίων θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

 

Στις περισσότερες από 100 καταγγελίες για περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακού εκφοβισμού, στον φάκελο που παρέδωσε στην εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, προστέθηκαν και δύο καταγγελίες γυναικών για απόπειρα βιασμού, οι οποίες δεν έχουν παραγραφεί.

Μόλις η εισαγγελική έρευνα ολοκληρωθεί, πιθανότατα μέχρι το τέλος του μήνα, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και μετά την αποτίμηση των στοιχείων που θα συγκεντρωθούν, εκείνος θα αποφανθεί για το αν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να έχει συνειδητοποιήσει τι θα συμβεί στην περίπτωση που κατηγορηθεί για τα προαναφερθέντα κακουργήματα, με ρεπορτάζ του patkiout.gr, να κάνει λόγο για μία «κρυφή» συμφωνία του ιδίου με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, στην περίπτωση που εκείνος προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με αυτή, η κ. Νίνου και ο γιος τους, θα πρέπει να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα, βάζοντας παράλληλα μπρος τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Το μόνο βέβαιο είναι πως μέσα στις επόμενες μέρες οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο