1 Ιουλ 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή


Η ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, έδινε μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που ...
νοσηλευόταν για 62 μέρες. 
Είχε διαγωνιστεί με όγκο. 

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγαλώσε στην Αθήνα.

Για περισσότερα από 20 χρόνια δούλευε στο Εθνικό Θέατρο.

Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.

Είχε υπάρξει ζευγάρι με τον Θάνο Καληώρα με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Γιώργο Καληώρα.

«Η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι καθορισμένη»


Η δημοφιλής ηθοποιός, Τζέση Παπουτσή, είχε μιλήσει στην εκπομπή "Joy" -πριν από τέσσερα χρόνια- για την εμφάνιση ενός εξογκώματος στο κεφάλι της και τον τρόπο που το αντιμετώπισε.

«Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω θα είναι από περούκα... Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός "αποκλείεται να είναι δικές σου, γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία» είπε η ηθοποιός μιλώντας για τον περιπέτειά της με τον καλοήθη όγκο. 

Μάλιστα αποκάλυψε γιατί δεν δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της: «Δεν μαθεύτηκε γιατί δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν δύο τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις μέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα». 

Η αγαπημένη ηθοποιός που ξεπέρασε τότε το πρόβλημα της υγείας της και πάλεψε γενναία σημείωσε στη συνέντευξή της: «Πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο