4 Ιουν 2018

Ο Ζαχαρίας Ρόχας αποκαλύπτει: Τράκαρα και το μισό μου πρόσωπο έγινε πολτός!


Το συγκλονιστικό τροχαίο που είχε και το οποίο τον έκανε να «προσγειωθεί», περιέγραψε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, χαρακτηρίζοντάς το ...
«σφαλιάρα από τον Θεό», ενώ αποκάλυψε ότι ανέβηκε στη σκηνή μέσα στα αίματα με αποτέλεσμα ένας θεατής να… πεθάνει από καρδιακή προσβολή!«Ο Θεός μου στραπατσάρισε τη μούρη σε ένα σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα. Είχα ξεκινήσει πολύ δυναμικά την καριέρα μου, ήμουν 35 ετών και τράκαρα άγρια. Το μισό μου πρόσωπο είχε γίνει πολτός και σήμερα είναι θαύμα του Φουστάνου. Κινδύνευσα να πεθάνω», εξομολογείται, στο περιοδικό «Yes!», ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Περιγράφοντας πώς έγινε το ατύχημα, ο ηθοποιός, που αγαπήθηκε από τις σειρές «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή» και στη συνέχεια αφοσιώθηκε στο θέατρο, αναφέρει: «πήρα το αυτοκίνητο και μέσα σε τρία λεπτά από την ώρα που ξεκίνησα τράκαρα μόνος μου. Έσπασα όλο το παρμπρίζ με το πρόσωπο μου. Χωρίς να ξέρω το πως, είχα βάλει ασυναίσθητα μια λευκή πετσέτα και ένα μπεταντίν στο αυτοκίνητο και την ακούμπησα στο πρόσωπο μου. Σταμάτησα μέσα στα αίματα ένα ταξί και πήγα στο νοσοκομείο».

«Ό,τι συνέβη, μου ήταν πάρα πολύ γνωστό. Την προηγούμενη μέρα είχα δει όλο ακριβώς το σκηνικό στον ύπνο μου. Τα είχα δει όλα με κάθε λεπτομέρειες, από το ότι θα μου έκαναν πλαστική μέχρι και τα εφημερεύοντα νοσοκομεία, όπου και τελικά πήγα», συνέχισε ο ηθοποιός.

Παρά το σοβαρό ατύχημα, ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω: «το μόνο που με ένοιαζε ήταν πως θα παίξω στην παράσταση. Ήμουν με σαράντα ράμματα στο πρόσωπο, όμως πήγα να παίξω, Ενώ βρισκόμουν στη σκηνή τα ράμματα έσπασαν, άρχισαν να πετάγονται αίματα παντού και όλοι φώναζαν "ένα γιατρό!". Ο γιατρός όμως δεν ήταν για μένα, αλλά για έναν θεατή που μόλις είδε τα αίματα έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε...»!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο