10 Νοε 2017

Κατασχέθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία του σκηνοθέτη Σερεμπρένικοφ - Κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων


Το δικαστήριο Μπασμάνι της Μόσχας κατέσχεσε το διαμέρισμα, το αυτοκίνητο και τα χρήματα που έχει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς...
ο γνωστός σκηνοθέτης Κιρίλ Σερεμπρένικοφ, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων που είχαν δοθεί για το ανέβασμα παραστάσεων.




Τη σχετική ανακοίνωση για την κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων κοινοποίησε το γραφείο Τύπου του δικαστηρίου στο πρακτορείο TASS. Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος Τύπου του δικαστηρίου Γιουνόνα Τσάρεβα δήλωσε ότι κατασχέθηκαν 360.000 ρούβλια, περισσότερα από 60.000 ευρώ και περισσότερα από 4.000 δολάρια, όπως επίσης το διαμέρισμα του και το αυτοκίνητο του.

Παράλληλα η Γιουνόνα Τσάρεβα ανακοίνωσε ότι κατασχέθηκαν περιουσιακά στοιχεία του πρώην γενικού διευθυντή και αρμοδίου για το «Εβδομο στούντιο» Γιούρι Ίτιν και συγκεκριμένα χρηματικά ποσά που υπερβαίνουν τα 80.000 δολάρια και τα 5.000 ευρώ καθώς και διάφορα χρυσαφικά.


Οι συνήγοροι του Σερεμπρένικοφ κατέθεσαν έφεση.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της πρωτοποριακής θεατρικής σκηνής «Γκόγκολ- Τσεντρ» Κιρίλ Σερεμπρένικοφ, βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 23 Αυγούστου. Ο ίδιος και πρώην συνεργάτες του, μέλη της θεατρικής εταιρείας «Έβδομο Σούνιο» κατηγορούνται για υπεξαίρεση 68 εκατομμύριων ρουβλίων που τους είχαν διαθέτει για να ανεβάσουν παραστάσεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Πλατφόρμα».

Κατηγορούμενοι στην «θεατρική υπόθεση» είναι επίσης ο γενικός διευθυντής του «Έβδομου Στούντιο», ο πρώην διευθυντής του θεάτρου «Γκογκολ- Τσέντρ» Αλεξέι Μαλομβρόντσκι, η πρώην λογίστρια του «Εβδόμου Στούντιο» Νίνα Μασλιάγιεφα και η διευθύντρια Σοφία Αλφενμπάουμ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο