9 Οκτ 2017

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/10/2017


Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στους Διδύμους σου προσφέρει διόραση και αντιληπτική ικανότητα. Μπορείς να δεις μπροστά, να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές και να...
αντιληφθείς καταστάσεις πιο εύκολα από ποτέ. Η περιέργειά σου σε ωθεί ακόμη περισσότερο να μάθεις και να διερευνήσεις ανθρώπους και καταστάσεις, 




έτσι ώστε να έχεις την ευκαιρία να βγάλεις μόνος σου πολύτιμα συμπεράσματα. Από την άλλη, όμως, θα πρέπει να προσέξεις την στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Δεν θα είναι δύσκολο να γίνεις απόλυτος και απόμακρος με τον Ερμή να πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα απόψε, ικανοποιώντας την ανάγκη σου για έξοδο σε συνδυασμό με την απόλαυση της συντροφιάς του αγαπημένου σου. Κανόνισε να δείτε μια ρομαντική ταινία ή ό,τι άλλο μπορεί να σας κάνει να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να έχεις μεγάλες επιτυχίες εκμεταλλευόμενος τη διορατικότητα και την εξυπνάδα σου. Είσαι σε θέση να αναλάβεις δράση και να αντιληφθείς τις ευκαιρίες που θα σου προκύψουν, έτσι ώστε να τις αδράξεις χωρίς καθυστέρηση. Πρόσεξε, ωστόσο, να τηρήσεις τις αποφάσεις σου, γεγονός που θα είναι απαραίτητο και στα οικονομικά σου.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σου προσφέρει την εύνοιά της αρκεί να την εκμεταλλευτείς δεόντως. Αξιοποίησε τη δύναμη του μυαλού σου και οργάνωσε το χρόνο σου αποτελεσματικά, έτσι ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας όλες σου τις υποχρεώσεις. Το καλό είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλές ασχολίες παράλληλα, γεγονός που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Η Σελήνη στους Διδύμους, ωστόσο, κάνει πιο εύκολες τις συχνές αλλαγές που σημαίνει ότι ακόμη και εσύ μπορείς να είσαι ασταθής και να παρασύρεσαι εύκολα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να σκεφτείς διπλά την κάθε σου κουβέντα προτού την ξεστομίσεις. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει κάνοντάς σε σκληρό κάποιες στιγμές και απόλυτο. Οπότε, λάβε υπόψη σου αυτή τη συμβουλή και πρόλαβε το κακό στη ρίζα του.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα. Έχεις την ικανότητα να ασχολείσαι με διάφορα θέματα ταυτόχρονα, εκμεταλλευόμενος την οξυδέρκεια και την ενέργεια που σε χαρακτηρίζει. Στα οικονομικά, είναι μια καλή στιγμή για να μαζέψεις πληροφορίες σχετικά με ένα νέο εγχείρημα που θα μπορούσε να σου αποδώσει χρήματα.



Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στο ζώδιο σου κάνει πιο έντονα τα χαρακτηριστικά σου, φέρνοντας στην επιφάνεια το δραστήριο εαυτό σου, που του αρέσει να ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες, να επικοινωνεί με κόσμο, να εξερευνεί και γενικότερα να ζει ανακαλύπτοντας νέες καταστάσεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να ελέγξεις την ανησυχία που είναι πιθανό να σου δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό και την επιπολαιότητα με την οποία μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικές

Στη σχέση σου καλό είναι να ελέγξεις τον εγωισμό σου, βάζοντας λίγο νερό στο κρασί σου για να μπορέσεις να περάσεις καλά σήμερα με τον σύντροφό σου. Η αρνητική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα σε κάνει σκληρό με τους άλλους, χωρίς να είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις το ταίρι σου από αυτούς. Χαλάρωσε και μίλα καλύτερα μαζί του.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας καλά, αν κρατήσεις μια συνεργάσιμη στάση που σου δίνει τη δυνατότητα να συζητήσεις και να βρεις λύσεις με τη βοήθεια συνεργατών και συναδέλφων. Κράτα σταθερή πορεία και μην αλλάζεις τη γνώμη σου συνεχώς. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και στα οικονομικά σου για να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες υφίστανται αυτή την περίοδο.


Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, καθώς διαθέτεις την ικανότητα να χειρίζεσαι πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα και με μεγάλη ευκολία. Η δύναμη του μυαλού σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην συμπεριφορά σου προς τα άτομα που σε περιβάλλουν, γιατί ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει απόλυτο, άκαμπτο και σκληρό, με αποτέλεσμα να κάνεις τους άλλους να στέκονται εχθρικά απέναντί σου. Χαλάρωσε και δείξε καλή διάθεση.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, να μιλήσεις για αισθήματά σου, για τις ανησυχίες σου και για ό,τι άλλο σε προβληματίζει, έτσι ώστε να καλύψεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί. Καλό είναι να είσαι διαλλακτικός για να αποφύγεις τις εντάσεις και τους τσακωμούς.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Παρά την διορατικότητά σου, η μεταβλητότητα της άποψής σου θα σου δημιουργήσει προβλήματα και προστριβές με τον εργασιακό σου περίγυρο. Μείνε σταθερός στις αποφάσεις σου, αφού σκεφτείς σοβαρά τί θέλεις να κάνεις. Επίσης, θα πρέπει να οργανωθείς οικονομικά και να παραμείνεις συνεπής στον προϋπολογισμό σου.


Λέων

Αγαπητέ Λέων, είναι μια μέρα με γεμάτο πρόγραμμα η σημερινή, αλλά δεν χρειάζεται να φοβάσαι καθώς έχεις τη δύναμη να κάνεις πολλά πράγματα σήμερα και μάλιστα ταυτόχρονα. Μπορείς να κινηθείς έξυπνα και να εμπιστευτείς γενικότερα την κρίση σου. Έχει σημαντικά οφέλη να σου προσφέρει. Πρόσεξε όμως, να μην φερθείς επιπόλαια αψηφώντας τους κινδύνους. Επίσης, δείξε εμπιστοσύνη και στα πρόσωπα που σου έχουν αποδείξει ότι την αξίζουν. Δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτος στην σκέψη σου και να εμμένεις στη θέση που εκφράζεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να διώξεις την ένταση της ημέρας. Αν δεν δείξεις κατανόηση δεν πρόκειται να την εισπράξεις κιόλας, για αυτό κάνε λίγο πίσω, όσο δύσκολο και αν σου είναι. Αν το καταφέρεις, μπορείς χαρίσεις σε εσένα και το ταίρι σου μια έξοδο που θα σας κάνει να ξεφύγετε από ό,τι σας πιέζει.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και στην κρίση σου. Έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς τους κινδύνους και αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παγίδες. Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι πολύ αποφασιστικός και να μην άγεσαι και φέρεσαι ανάλογα με την περίπτωση.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, είναι μια μέρα που μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια που χαρίζει η Σελήνη στους Διδύμους, για να επιλύσεις δύσκολα προβλήματα, να διορθώσεις καταστάσεις και γενικότερα να βάλεις μια σειρά με μέθοδο και αποτελεσματικότητα. Το κοφτερό σου μυαλό σε βοηθάει να βρεις την άκρη σε θέματα που έμεναν στάσιμα τον τελευταίο καιρό και είχαν αρχίσει να σου προκαλούν πραγματικό πονοκέφαλο. Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις είναι τη στάση σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σπάσε το τείχος του εγωισμού για να μπορέσουν και οι άλλοι να σου δείξουν θετικότερη στάση.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις και να εκφράσεις τις ανησυχίες σου αν θέλεις να έχεις μια ημέρα όμορφη, διασκεδαστική και πάνω από όλα ρομαντική. Το πείσμα δεν βοηθάει. Να το ξέρεις! Ο σύντροφός σου δεν πρόκειται να σου δώσει πολλές ευκαιρίες, για αυτό μην αργείς…

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά βρίσκεις λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, καταφέρνοντας να μειώσεις το άγχος και να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Καλά θα κάνεις να είσαι πιο διαλλακτικός με το περιβάλλον σου, διαφορετικά τα προβλήματα θα είναι συνέπειες των δικών σου πράξεων. Δείξε υπευθυνότητα και στα οικονομικά.


Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στους Διδύμους σου προκαλεί την ανάγκη της αναζήτησης, της ανακάλυψης και γενικότερα έχεις την τάση να ψάχνεις πληροφορίες. Ο,τιδήποτε καινούριο σου τραβάει την προσοχή, σε βγάζει από τη μονοτονία σου και βάζει σε εγρήγορση το μυαλό σου. Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια διευκολύνονται σήμερα, ενώ δεν είναι απίθανο να δρομολογήσεις κάποιο μακρινό μέσα στο επόμενο διάστημα. Η αποψινή βραδιά είναι κατάλληλη για να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Διάλεξε τί σε εκφράζει και δρομολόγησέ το.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να διατηρήσεις μια ισορροπία, γιατί φαίνεται να είναι εύθραυστη, εξαιτίας της δικής σου συμπεριφοράς. Έχεις την τάση να είσαι απόλυτος, χωρίς να αφήνεις περιθώρια επιλογών. Από την άλλη, όμως, μπορείς να ενισχύσεις την τάση σου για έκφραση, έτσι ώστε να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές

Τα εμπόδια που θα υπάρξουν στον χώρο της εργασίας σου δεν θα έχεις καμιά δυσκολία για να τα ξεπεράσεις. Η πολυδιάστατη και γρήγορη σκέψη σου, σε οδηγεί άμεσα σε ξεκάθαρες λύσεις. Πρόσεξε μόνο να μην αλλάξεις γνώμη επιπόλαια σε αποφάσεις που έχεις πάρει. Τα οικονομικά μπαίνουν σε σειρά, αλλά χρειάζονται πειθαρχία.


Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να απολαύσεις συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, καθώς έχεις την ανάγκη να μοιραστείς συναισθήματα και σκέψεις με άτομα που εμπιστεύεσαι και σέβεσαι τη γνώμη τους. Παράλληλα, η διορατικότητά σου σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε μελλοντικές υποθέσεις. Η ημέρα μπορεί να κλείσει ευχάριστα ικανοποιώντας τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Μια βόλτα, ένα βιβλίο, ένα ντοκιμαντέρ, είναι μονάχα ελάχιστες επιλογές ανάμεσα σε εκείνες που θα τέρψουν την ψυχή σου και θα ξεδιψάσουν την περιέργειά σου.

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να επωφεληθεί από τη Σελήνη στους Διδύμους, που σε κάνει εκφραστικό, βοηθώντας σε να μεταφέρεις τις σκέψεις και τις έγνοιες σου στον σύντροφό σου. Με τη συζήτηση θα βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, αρκεί να μην αφήσεις τον εγωισμό να χαλάσει το καλό κλίμα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις, αξιοποιώντας την ψυχραιμία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό. Από την άλλη, θα πρέπει να φερθείς έξυπνα με τους συνεργάτες και να αποφύγεις τις επιπολαιότητες. Στα οικονομικά, αξιοποίησε τη γνώση του παρελθόντος για να αποφύγεις να επαναλάβεις τα λάθη.


Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η ημέρα επιτάσσει να ακούσεις τις ανάγκες σου. Έχεις ανάγκη από μια βόλτα, νέες περιπέτειες, να συλλέξεις πληροφορίες, να εξερευνήσεις το άγνωστο. Η Σελήνη στους Διδύμους, κάνει πιο έντονη την περιέργειά σου και σε ωθεί να κάνεις πράγματα που θα την καλύψεις. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι πρόσωπα και καταστάσεις, καθώς δεν θα σου είναι δύσκολο να φερθείς επιπόλαια πληγώνοντας ακόμη και πρόσωπα που αγαπάς.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην χαλάσεις τις προσωπικές σας στιγμές με το πείσμα και τον εγωισμό σου. Έχεις μια τάση να μένεις αμετακίνητος στις θέσεις σου, γεγονός που οδηγεί στη σύγκρουση.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου είναι μια καλή ημέρα να αξιοποιήσεις την διαύγεια του νου σου για να βάλεις κάτω τις υποχρεώσεις σου και να τις διευθετήσεις χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Μάλιστα, περίπλοκες υποθέσεις είναι πολύ πιθανό να βρουν τις λύσεις τους αν καταβάλλεις λίγο παραπάνω κόπο. Στα οικονομικά, πρέπει να δείξεις σταθερότητα για να διατηρήσεις την ισορροπία.


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, γιατί είσαι επιρρεπής σε μια συμπεριφορά που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια εκείνη την πλευρά του εαυτού σου που αρνείται να συμβιβαστεί, να αποδεχθεί, να ακούσει, με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε σύγκρουση με τους γύρω σου. Φρόντισε να μην είσαι σκληρός με τους άλλους, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εισπράττεις αδιαφορία και έλλειψη κατανόησης. Χαλάρωσε και θα δεις πόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου υπάρχει ο φόβος να υποπέσεις σε διπλές εμπειρίες. Τί σημαίνει αυτό; Ίσως υπάρξει το έναυσμα να προσεγγίσεις ένα δεύτερο πρόσωπο εκτός από τον σύντροφό σου. Ή ακόμη να κάνεις μια διπλή παράλληλη γνωριμία που και αυτή τη θεωρείς πολύ ενδιαφέρουσα. Πρόσεξε μην την πατήσεις!

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις την αντιληπτική σου ικανότητα για να καταφέρεις να δεις τη συνολική εικόνα του παζλ. Ζητήματα που σε ενοχλούν εύκολα θα βρουν απαντήσεις αν αξιοποιήσεις τη δύναμη του μυαλού σου. Και τα οικονομικά σου, χρειάζονται έξυπνες λύσεις για να καταφέρεις να τα δεις να βελτιώνονται.


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στους Διδύμους είναι μια καλή θέση για να μπορέσεις να ασχοληθείς με σημαντικά προβλήματα που εμποδίζουν τις εξελίξεις στη ζωή σου. Σήμερα μπορείς να σκεφτείς σοβαρά και να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς τις σκέψεις σου με άτομα εμπιστοσύνης, έτσι ώστε να πάρεις μια δεύτερη γνώμη και να βρεις τη στήριξη που θα σου δώσει αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, η ημέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις μια μικρή έξοδο, να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις μακριά από τοξικότητες και εγωισμούς. Κάνε ένα μικρό περίπατο με το ταίρι σου, συζητώντας ανάλαφρα και διώχνοντας το στρες της ημέρας.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά είναι πιθανό να προκύψουν μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα αλλαγή περιβάλλοντος προκειμένου να διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες. Στα οικονομικά, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει –σήμερα που αναμένεται να αποδώσει τα μέγιστα- για να βρεις τους καλύτερους τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτό που αναζητάς έντονα σήμερα είναι μια διέξοδος από την καθημερινότητα. Μια βόλτα, ένα βιβλίο μπορεί να σε ταξιδέψει, να σε χαλαρώσει και να σε κάνει να αναζωογονηθείς. Δεν χρειάζονται μεγάλες αποστάσεις για να βρεις τον εαυτό σου, να συζητήσεις μαζί του και να σκεφτείς τα επόμενα βήματα. Αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σταθούν στο πλάι σου αν αποφασίσεις να φερθείς ώριμα, ανοίγοντας την καρδιά σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια χαλαρή ημέρα αν αφήσεις έξω από αυτήν τον εγωισμό, τη στενοκεφαλιά και την επιμονή. Με καλή διάθεση και επικοινωνία μπορείς να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου, να του μιλήσεις για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και να έρθετε πιο κοντά.

Επαγγελματικές

Μια καλή ημέρα για την επαγγελματική σου καριέρα ξεκινά. Έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε πολύ σημαντικά προβλήματα που θα αναδείξουν τις ικανότητές σου και θα σε «ανεβάσουν» στα μάτια των προϊσταμένων σου. Στα οικονομικά, μείνε πειθαρχημένος και μην παρασύρεσαι από εξωτερικούς παράγοντες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο