6 Απρ 2017

Ξεσπάθωσε κατά των ριάλιτι η Βάνα Μπάρμπα: Είναι «χυδαία» και υποτηλεόραση


Για τα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, σε...
πρωινή εκπομπή.




Η ηθοποιός ξεσπάθωσε κατά των ριάλιτι χαρακτηρίζοντας τα περισσότερα «χυδαία» και υποτηλεόραση, ενώ τόνισε ότι «δεν μας αξίζει αυτή η τηλεόραση».


Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μου αρέσουν όλα. Μερικά είναι χυδαία. Τα περισσότερα είναι υποτηλεόραση. Δεν είναι η σωστή ελληνική τηλεόραση, δεν είναι αυτό που θέλει να δει ο Έλληνας τηλεθεατής. Η κρίση, έχει δημιουργήσει και κρίση αξιών. Υπάρχουν κάποια που είναι αξιόλογα και σοβαρά, μη μου ζητήσετε ονόματα, αλλά θα πω κάτι, ότι δεν μας αξίζει αυτή η τηλεόραση. Έχουμε ανάγκη να δούμε κάτι καλύτερο. Και το κάτι καλύτερο πρέπει να έρθει. Θα το δούμε… Νομίζω ότι φτάσαμε πλέον πάτο».

Στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα ρωτήθηκε πώς βλέπει τις νέες συναδέλφους που στήνουν τους παπαράτσι για να βγουν στην τηλεόραση, απάντησε:

«Τα έχω κάνει κι εγώ οπότε δεν μπορώ να κρίνω κανέναν. Και όλα αυτά έχουν γίνει για το μεροκάματο. Είμαστε προϊόντα, έχουμε πουλήσει τους εαυτούς μας, ζούμε από αυτό, αλλά και αυτό πρέπει να έχει ένα όριο και μια αξία. Δεν μπορεί να πουλάμε τα πάντα. Πρέπει να ξέρουμε πού σταματάμε».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο