27 Ιαν 2016

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1...

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητά σου και...
είναι βέβαιο ότι η γοητεία σου μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες!. Κι αν η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου δημιουργήσει μια προσωρινή αβεβαιότητα, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο θα σου προσφέρει τελικά αυτό που θέλεις.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», αφού μια νέα γνωριμία, εκτός από το συναισθηματικό ενδιαφέρον που θα σου προκαλέσει, μπορεί να παίξει κι έναν κομβικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε αφορά.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει την δημιουργικότητα σου, κι ίσως μπορέσεις να υλοποιήσεις κάτι που «γυροφέρνει» στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Ενδεχομένως να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή μια φιλική παρέα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω πιθανόν να «σου φέρει» μια ευχάριστη είδηση ή να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα όμορφο ταξίδι.

Ερωτικά

Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη, ωστόσο στην πλειοψηφία τους τα άτομα που ενδιαφέρονται για σένα χαρακτηρίζονται από έναν ενθουσιασμό ή μια «βιασύνη», κάτι που δεν αποτελεί εχέγγυο σταθερότητας ή αξιοπιστίας.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να συνδράμει στην θετική εξέλιξη μιας οικονομικής υπόθεσης σου ή να σε χαροποιήσει με ένα χρήσιμο δώρο. Παράλληλα η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου ακόμη κι αν υπάρξει μια προσωρινή αναστάτωση μπορείς να την εκμεταλλευτείς, ώστε να κερδίσεις κάτι καλό για σένα.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση ενδέχεται να προκύψουν μικρές διαφωνίες ή προστριβές με τον άνθρωπό σου για θέματα της καθημερινότητας αλλά όλα μπορεί να ξεχαστούν ύστερα από μια ερωτική «συνομιλία», που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους!ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τις επικοινωνιακές σου αρετές και σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου, ίσως μάλιστα με την συνδρομή του Δία να βρεις μια πολύ θερμή ανταπόκριση από πρόσωπα ή κύκλους, που μέχρι χθες έδειχναν να αδιαφορούν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις, ενώ μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε χαροποιήσει ή θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για μια υπόθεση σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει κοντά σε ευνοϊκά διακείμενα πρόσωπα κι αν επιθυμείς κάτι περισσότερο, ο δρόμος είναι ανοικτός! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου.
ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, ενώ ανάλογη εύνοια επιφυλάσσει το σύμπαν και για τα οικονομικά σου. Ίσως βέβαια η Σελήνη στην Παρθένο να δημιουργήσει μια προσωρινή αβεβαιότητα αλλά από την στιγμή που την «σιγοντάρει» ο Δίας, τα κέρδη σου είναι σχεδόν βέβαια και το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι οι συνέπειες από μια απερίσκεπτη διαχείρισή τους!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να δείξεις το ενδιαφέρον σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με ένα χρήσιμο τρόπο, περιμένοντας βέβαια τα ανάλογα και από την δική του πλευρά. Ακόμη ίσως προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» στην εργασία σου.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη και ο Δίας στο ζώδιό σου σε παραπέμπουν σε ένα νέο ξεκίνημα, αφού σήμερα είναι αρκετά αυτά που μπορεί να γίνουν ευκολότερα και προς το συμφέρον σου, Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις συμφωνίες και συνεργασίες, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας αυξάνει τις πιθανότητες ενός σοβαρού λάθους ή μιας εξαπάτησης που πέρα από το ηθικό μέρος της υπόθεσης, θα σε «πονέσει» και στην τσέπη σου!

Ερωτικά

Το πρακτικό πνεύμα σου θα προσελκύσει ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Παράλληλα όμως, φαίνεται πως κάποιος/α που σε ζηλεύει «βάζει λόγια», ώστε να μην ευοδωθούν οι επιθυμίες σου.ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να επηρεάσει την φυσική σου κατάσταση κι ίσως τελικά δεν γλιτώσεις μια μικρή ταλαιπωρία. Θα σου δώσει όμως και μια καλή αφορμή για να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να διαμορφώσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για «τζάκι και γωνιά» κι από αυτήν την άποψη αν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο, το καλύτερο θα ήταν να συναντηθείτε σε ένα σπίτι, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τα καλά της οικογενειακής ζωής!ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο που στην πορεία θα αποδείξει με πολλούς τρόπους την φιλία του. Σε ανάλογο μήκος κύματος και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και γενικότερα να επικοινωνήσεις με κόσμο, αφού το πιθανότερο είναι να βρεις στο διάβα σου πολλά «ευήκοα ώτα».

Ερωτικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας δεν εγγυάται την αξιοπιστία στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα μάλιστα μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάποιος/α παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου και μακάρι να μην είναι ο άνθρωπός σου αλλά ένα τρίτο πρόσωπο!ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με ένα εγχείρημα σου που απευθύνεται στην κοινωνία. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια συγκεκριμένη στήριξη ή βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου, δίνοντας σου την δυνατότητα να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου.

Ερωτικά

Ο Άρης στον Σκορπιό ενδέχεται να ενεργοποιήσει ένα παρασκήνιο σε βάρος σου κι αν θες πραγματικά να προστατέψεις την προσωπική σου ζωή από υπόγειες παρεμβάσεις, θα πρέπει να έχεις μάτια και στην πλάτη!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιμεληθείς θέματα υγείας κι ομορφιάς, ανάλογα αποδοτική όμως μπορεί να είναι και η τάση σου να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητά σου, προχωρώντας ενδεχομένως και στην προμήθεια-αγορά κάποιων αναγκαίων αξεσουάρ. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο θα συμβάλλει στην αύξηση των μετακινήσεών σου και θα εντείνει την επικοινωνία σου, προς κάθε κατεύθυνση.

Ερωτικά

Έχεις τον τρόπο να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, προσελκύοντας κόσμο και κοσμάκη, ακόμη όμως ακόμα κι αν δεν δώσεις τόση σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα έχεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν, αφού «λάμπεις» και εσωτερικά!ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να δρομολογήσεις πρακτικές λύσεις στην δουλειά σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν, από την σωματική φροντίδα και υγιεινή, μέχρι την επιμέλεια των ζώων ή των φυτών που βρίσκονται κάτω από την προστασία σου. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο σου ανοίγουν τον δρόμο για να βρεις τις πιο κατάλληλες πηγές χρηματοδότησης.

Ερωτικά

Μια έντονη όσο και κρυφή επιθυμία μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς, σε κάθε περίπτωση όμως οι σχέσεις που συνάπτεις αυτήν την περίοδο είναι πολύ δύσκολο να «νομιμοποιηθούν» ή να «δηλωθούν» και στον έξω κόσμο!ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο τονίζουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που μπορεί να σου προσφέρουν ένα πλεονέκτημα αποφασιστικής σημασίας. Υπάρχει ωστόσο μια «ένσταση» σε σχέση με την υπογραφή μιας συμφωνίας, αφού για την ώρα ο ενεργός Ποσειδώνας δεν εγγυάται την επικύρωσή της. Από την άλλη πλευρά όμως, ευνοεί τις καλλιτεχνικές, πνευματικές και πιο «εσωτερικές» αναζητήσεις σου.

Ερωτικά

Κατά κάποιο περίεργο τρόπο όλοι φαίνεται να νοιάζονται για σένα και να σκέφτονται το πώς θα σε ικανοποιήσουν. Δεν υπάρχει όμως κάτι το «ύποπτο» σε αυτό, οπότε έχεις το ελεύθερο να απολαύσεις όλα τα καλά που σου προσφέρονται.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο