12 Απρ 2014

Ο Panatzio μας παρουσιάζει τη νέα του δουλειά - Ένα τραγούδι για την συμμετοχή της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!


Ο Panatzio γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. 

Από τα πρώτα του παιδικά χρόνια έδειξε τάσεις καλλιτεχνικής αναζήτησης ξεκινώντας από ...
το χώρο του θεάτρου. 




Το 2003 συμμετέχει στη θεατρική ομάδα ''Άπλετοι Κήποι'' και παράλληλα ξεκινά μαθήματα φωνητικής στην επαγγελματική σχολή της Αρετής Τοπουζίδη''Vocal Studio''όπου και παρακολουθεί και μαθήματα ορθοφωνίας, κινησιολογίας, performing, breathobics. Συμπληρωματικά σεμινάρια τοποθέτησης φωνής και χειρισμού της σε διαφορετικά είδη τραγουδιών έρχονται να προστεθούν στην καλλιτεχνική του αναζήτηση.Ασχολείται με τη στιχουργική,τη σύνθεση,την ερμηνεία.
Yπήρξε εμπνευστής και δημιουργός του ποπ-ροκ συγκροτήματος "Κωπηλάτες", όπου για περισσότερο από ενάμισυ χρόνο βρήκε εξαιρετική ανταπόκριση απ'τον κόσμο.

Μέσα από pop, rock, funky, soul, blues ακούσματα ξένης και ελληνικής δισκογραφίας και σε συνεργασία με νέους πολλά υποσχόμενους μουσικούς δίνει ζωντανές παραστάσεις σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο. 

Μια πολύ σημαντική στιγμή ήταν η ανοικτή συναυλία του στο Φεστιβάλ Γιορτής Μπύρας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σεπτέμβρη του 2012. Έχει τιμηθεί από την Unesco με έπαινο για τη συμμετοχή του στις δραστηριότητες του Ομίλου και την καλλιτεχνική του προσφορά."

Υπήρξε υποψήφιος με τα Ελβετικά χρώματα στον Διαγωνισμό της Εurovision που έγινε στο Malmo της Σουηδίας το Μαϊο του 2013 με το τραγούδι του "Allegria".

Το καλοκαίρι του 2013 μας συστήνει τη νέα του δουλειά με τον τίτλο ‘Over my Summer’ , oπου πολύ γρήγορα αποσπά θετικές κριτικές και εκτοπίζεται στα ύψη η δημοφιλία του τραγουδιού. Είναι το πρώτο του video clip και καταφέρνει να μπεί στο επίσημο global site του αμερικανικού μουσικού καναλιού MTV !

Τον Μάρτιο του 2014 το ‘Οver my Summer’ φιγουράρει στην πρώτη θέση των ανεξάρτητων (unsigned) τραγουδιών της Αμερικής και ο Panatzio στη λίστα με τους Hot Artists ανεξαρτητων καλλιτεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακούστε το τραγούδι που έγραψε για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Μουντιαλ της Βραζιλίας !

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο