7 Μαρ 2014

Η απολογία του Τζον Τραβόλτα

Καλλιο αργά παρά ποτέ. Οταν ο Τζον Τραβόλτα κλήθηκε στην τελετή απονομής των Οσκαρ για να να παρουσιάσει στη σκηνή την Ιντίνα Μένζελ που θα ερμήνευε το τραγούδι «Let it go» από την ταινία «Frozen», έχασε τα λόγια του και την αποκάλεσε με...
εντελώς διαφορετικό όνομα, Αντέλ Νταζίμ. 

Τρεις ημέρες μετά, ο ηθοποιός δημοσιεύει δήλωσή του με την οποία ζητάει συγγνώμη από τη 42χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό. «Βασανιζόμουν όλη ημέρα. Και μετά σκέφτηκα… τι θα έλεγε η Ιντίνα Μένζελ; Θα έλεγε "Ξέχασέ το, ξέχασε το" (Let it go, let it go).

Η Ιντίνα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και χαίρομαι που το "Frozen" απέσπασε δύο Οσκαρ την Κυριακή» ανέφερε ο Τραβόλτα. Ισως κάποιον λόγο στην απόφασή του για δημόσια απολογία να έπαιξε και η αναπαραγωγή του λάθους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τα περιπαικτικά σχόλια που γράφτηκαν. 

Στο twitter δημιουργήθηκε αμέσως λογαριασμός με το όνομα @adeladazeem και μέχρι στιγμής έχει 20.000 followers. Στο δε facebook δημιουργήθηκε εφαρμογή με το όνομα του Τραβόλτα, η οποία κάνει αναγραμματισμό σε οποιοδήποτε όνομα βάλει ο χρήστης.
πηγη

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο